Zależy czy dowiozą wyniki pod względem zysku nettto za 2019 jeżeli nie dadzą rady zarobić 750k to może spaść o kilkadziesiąt %. Ciekawi mi cxy znajda kupców na nowe kolekcje Plantwear Home oraz jak dużo zarobia na produktach poza granicami PL
Jak dla mnie IVk w takich branżach bywa najlepszy, wiadomo że okres mikołajkowy oraz świąteczny napędza tylko konsumpcje. Marka widać się rozwija, oprócz flagowej sprzedaży zegarków i akcesorii weszła w akcerosia domowe co jak dla mnie wygląda mega i w nowych domach czy mieszkaniach będzie miało swoich odbiorców. Popyt na tego typu produkty jest więc myślę że powinno być dobrze.
od tego gadania to i ze 20 pln urośnie , tutaj musi sie przemielić kapitał który ma te akcje po nominale plus akcje ktore prezes sprzedał 80 k itd . pominęli sobie przez 6 mięcho to odpali jak beda wyniki .
pamiętajcie ekspansja zagraniczna jest bardzo kosztowna CCC, LPP itd przykłady znacie .
Moja zona obejrzała ich produkty i niestety jej sie nie podobają , a kobiety maja gust i one rzadka takimi zakupami ale moze inne kobiety lubie te gadzety ?
Kolego nie mogę ci powiedzieć jaki będzie kurs bo nie jestem jasnowidzem. Spółka wydaję się być perspektywiczna i rozwojowa. Co do akcji których jak mówisz jest pełno do wywalenia to popatrz ile akcji jest w obrocie. Wiadomo że niektórzy brali po 6.60 w crowdfundingu, prezes też opchnął na podstawie umowy cywilnoprawnej 80000 szt. akcji po 6.60 zł. Ale patrząc na spółki notowane na gpw czy newconnect jest to śladowa ilość. Popatrz też na free float spółki.
Zgadzam się, to jest mały free float . Nie mniej tutaj jest drobnica. Moze warto podejsc do prezesa i odkupic jeszcze ze 30 pare kilo po 7 zeta i upchnac to w rynek . Zwiekszy sie free float :-)