• Ja widzę to tak : Autor: ~Nowy [83.24.190.*]
    Ja widzę to tak : JRH sprzedał nieruchomości ktore posiadal w majątku spółki bo zmienił strategię i będzie teraz posiadał udziały w spółce która posiada nieruchomości i właśnie mamy przekroczenie progu. Wczsniej JRH podawał infa o sprzedaży swoich nieruchomości i pewnie będzie się Ale raz koncertował na Śląskich Kamienicach czyli SK będą teraz w składzie JRH. Patrząc zm wycena śląskich to w tym momencie śmieszna cena bo sam Hornigold warty 25 mln zł, restauracja wg wyceny na beesfund to 16 mln zł... A kapitalizacja całych śląskich kamienic to 25 mln zł... czyli zapowiada się ciekawie na walorze ... jakie jest wasze zdanie? Aaa, bym zapomniał ktoś tutaj pisze niby o 60 mln długach ( myślicie,że Ciszewski jest taki głupi i by wchodził w tak zadluzony papier? ) To nie długo A zabezpieczenia na nieruchomościach w postaci kredytów bądź obligacji!!!! W tej brazny to całkowicie normalne!!!
  • Re: Ja widzę to tak : Autor: ~Nowy [83.24.190.*]
    Dodam tylko , ze aktywa spółki to 90 mln zł... Ciszewski wyczuł Biznes
  • Re: Ja widzę to tak : Autor: staryznajomy [31.0.125.*]
    Wypisz te aktywa
    Moze tymi aktywami sa akcje Hornigold wyceniona na gieldzie na 0,199 zl a realna ich wartosc to max 6 groszy.
    I jeszcze robili emisje akcji.

Jaka w tych aktywach wartosc maja te akcje ?
  • Re: Ja widzę to tak : Autor: ~Mci [37.47.57.*]
    jaki masz cel tak kłamać? Zobacz sobie raporty, kupili Hotel za 18 mln zł , do tego jest ponad 15 apartamentów na wynajem... zobacz ujadasz od 1.50 zł... zarobilbys 50 % jakiś trzba być typem człowieka , żeby kłamać układać tylko dlatego by już zawistnym bo się nie ma pieniędzy i nie można było zarobić? Nie bądź zawistny z powtarzam ! Myślisz , że jesteś mądrzejszy od Januarego Ciszewskiego ? He he he dobre żarty czytając Twoje wpisy. Nie manipuluje i nie kłam bo do jest niedozwolone!
  • Re: Ja widzę to tak : Autor: ~Roger [5.173.169.*]
    Chyba trzeba podebrać, może być z tego moneta.
    Za co kupili ten hotel ? Czyli dlug juz nie 60 a 78 mln ?
    Prosilem o wypisanie tych aktywow, zabezpieczeń na tych hipotekach oraz stanu zobowiazan. Ocenmy fakty a nie spekulacyjne ruchy na tym papierze.
    Przekonaj mnie !

Ale nie pisz ze kurs pojdzie bo akcje ktos kupil i inne kursy tez wzrosly.

LaurenPeso i Acrebit nie urósł a to tez ich papiery.
    Bo mamy mistrza giełdy, widzicie forumowiczów do czego doprowadza frustracja?

Jest mądrzejszy od Januarego Ciszewskiego :))))

No Nic, szczekaj dalej, masz prawo pisać te bzdury bo z tego co czytam to Ty nawer nie masz pojęcie i nie umiesz czytać raportówz dług A zabezpieczenie które jest ujęte w zobowiązaniach to duża różnica A ta branża właśnie tak się finansuje ale coś Ty możesz wiedzieć jak Ty jesteś nawer mądrzejszy od Januarego Ciszewskiego który wszedł w spółkę :)))) powodzenia kolego , może kiedyś jeszcze zarobisz, bądź dobrej myśli i trochę więcej wiedzy, naprawdę się przyda, więcej wiedzy A mniej złości
    A i dodam tylko ,że same udziały Hornigolda są warte 25 mln zł i sama restauracja to 16 mln zł. To już daje około 3.5 zł na akcje. A aktywa ujęte W RAPORCIE TO 90 MLM Z !!! daje to 8 zł na akcje. Ciszewski to wyczuł bo okazja była ogromna wejść w ta spółka.
  • Re: Ja widzę to tak : Autor: ~Mci [37.47.57.*]
    Po co Ty z nim piszesz? Przecież slaksie on tego chce, pisze głupoty A pierwszy stoi w kolejce żeby kupic
    Buhaha restauracja za 16 mln zlotych ? Hahaha
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.