30k w 3 miesiace skasowane. Prawdopodobnie fund zrobil podbitke, bo ma jeszcze troche towaru do wypchniecia po zejsciu ponizej 5% kilka miesiecy temu. Grzech bylo nie skorzystac z okazji. Teraz dla odwaznych obserwacja, podbieranie i mozna zagrac pod domkniecie luki. Tylko nie dac sie przytrzasnac i wyskoczyc odpowiednio wczesniej przed domknieciem zanim zlapia w sidla! Powodzenia :)
Mają dobrą cene zakupu to mogą wywalać ;-) 300 tys papiera do ożenku - przy takich obrotach jak tutaj 50 tys zrobilo -20% zrzut kolejnych wraca lekko szybko i przyjemnie na 2 zł ;-) Reszte zrobią ubrani i 70 groszy jak za starych dobrych czasów.
W ten sposób ciężko ci będzie zarabiać długoterminowo na giełdzie. Podam ci przykład.
Skupowałem Makolab po 1.90-2.30. Po tysiaczku, po dwa tysiaczki, na spokojnie. I cierpliwie czekałem. Co zrobiłem jak wyskoczyło do 3zł? Czekałem Co zrobiłem jak było 4zł? czekałem co zrobiłem jak była podbitka pod 5zł pod wyniki? czekałem wiesz, co zrobię jak spadnie do 3zł bo nie interesuje mnie 50% zysku i nie popuszczam wtedy w majty na forum. Wszedłem tu na kilka lat po duże zyski. Tak, byłem w Łodzi i odwiedziłem siedzibę firmy.
Haha zarząd nie dba o akcjonariuszy, kisilo się kilka lat spadnie na 2 zł albo niżej i dalej się będzie kisic... to nie dino czy cda gdzie efekty działania przekładają się na giełdę...