zubrzyk to co robisz nie podoba się wielu ludziom, napisałem do redakcji forum że naruszasz regulamin, a prędzej czy później ktoś zgłosi manipulację kursami, bo gdzie się pojawiasz tam są górne widły. nie mówiąc o tym że nie ładnie jest rozsyłać tę stronę, podczas gdy inni za nią płacą i pokazywać całemu światu. kolejna sprawa że zaraz wyhodujesz sobie trolla który będzie zakładał wszędzie wątki Witam na pokładzie na śmieciowych spółach. to tyle.
Ale koleś poleciał z tekstem, każdy inwestuje jak uważa, Dook to dobra spóła i bardzo tania więc wzrost się jej należy. Żubrzyk już zazdrość niektórych dopada, szkoda tylko, że nie wiedzą ile trzeba pracy poświęcić żeby takie perpektywiczne tematy wyłuskać. Pamiętam jak na geo startowaliśmy z 3-3,5 mogłem tam zarobić nie kilka a kilkadziesiąt tysięcy ale nie tylko Geo jest fajne na NC są też takie porządne spólki jak ta na przyklad.
Całą sobote siedziałem i analizowałem pomimo tego przeszkadzajacego robaka na TESGAS :) Napisze ci na maila jeszcze 3 potencjalne spolki na dobry material sam zobacz! :-)
Widzisz, ja lubię NC tutaj są inne zasady gry, jest mnóstwo niedowartosciowanych społek ale sztuką jest wyłapanie zdrowych biznesów ktore będą szybko rosnąć w najbliższych kwartałach i one mają szanse na ponadprzeciętne stopy zwrotu i na to trzeba czasu na analizę. Wrzucaj mi jak cos ciekawego masz ja gdy na coś się natknę to też się podzielę, choć zaznaczam, że teraz głównie rynek w USA mnie pociąga.
Apropo tego co się obecnie na gpw dzieje czyli mini hossy na misiach to chyba dobry typemwydaje się quercus, ładnie ostatni kwartał im wyszedł a następny powinien być jeszcze lepszy i pole do wzrostów spore się zrobiło.