A czy zadawałeś pytanie w relacjach inwestorskich? Czy tylko stękasz tutaj cyklicznie? Pytałem i otrzymałem odpowiedź, że komunikaty w obu tematach zostaną opublikowane.
Na skup mamy cały 2020 . A z najmem to mogliby już coś zakomunikowac. Nawet jakieś lakoniczne stwierdzenie potwierdzające że temat aktualny tylko się przedłuża.
w strategii firma w polowie 2020 chce przejsc na glowny rynek, wiec nie maja calego 2020 na skup na chwile obecna wydaje mi sie ze strategia na 2020 legla w gruzach...
w strategii firma w polowie 2020 chce przejsc na glowny rynek, wiec nie maja calego 2020 na skup na chwile obecna wydaje mi sie ze strategia na 2020 legla w gruzach...
To jak już po 3 tygodniach tego roku wiesz że strategia legła w gruzach to mógłbyś podesłąć numery dzisiejszego losowania lotto bo domniemam żę te również powinny być Ci znane ;)
-> przelicz obecną kapitalizację -> przelicz czas potrzebny do jej osiągnięcia -> sprawdź wymagania GPW co do tego aby przejść na główny parkiet -> sprawdz inne spółki ile czasu było na to potrzeba -> odpowiedz sobie na pytanie czy można to wszystko zrobić w 5 msc