Widać kontynuacje trendu wzrostowego na zwiększonych obrotach. Determinacja kupujących jest znacząca. Narazie nie widać osłabienia. Daje to nadzieję na dalszą kontynuację mocnego trendu wzrostowego w tygodniu. Jak już pisałem w kilku poprzednich postach. Akcji w obrocie jest tylko 6.35 mln z czego wg mnie ok. 90% akcji posiadają podmioty lub osoby bedące w Zarządzie. Podmioty mogą też mieć akcje imienne. Tak więc free float jest bardzo mały.
Walory rosną ewidentnie pod przyszłe info.Jeżeli ktoś gra pod informację, którą posiada,a nie jest ona publicznie przekazana, to KNF ma argument do sprawdzenia.
Jeżeli będzie info ze spółki,które może wpłynąć zdecydowanie na kurs,to wystarczy sprawdzić ,kto brał duże pakiety akcji,i czy jest powiązany ze spółką.Niby proste,lecz dla KNF, jakoś bardzo skomplikowane.
Zacznijmy od tego Anna, ze walor teraz rosnie poniewaz zostal kompletnie zapomniany odnosnie hypu PV. Nagle wszyscy odkryli jedna powazna odnoge w Grupie Kapitalowej TESGAS. Dodatkowo wszyscy zapewne RYNEK widzi potencjal w calej Grupie i synergii spolek co moze dac wymierne korzysci! Dochody spolki piTren rosna dynamicznie o 50%! Sama widzisz, ze wcale nie musi to byc informacja tajemna ktora ma dopiero wyjsc. Ale z tego co wiem to moze wpasc Baltic Pipe i tez zapewne pod to jest gra. Jankes wycenia waolr na 13PLN, a Jankes wycenia lepiej walory niz nasze Janusze :-)