Notowania między 15:24 a 15:29 pokazały, jaki akcjonariat nam się tutaj zwalił. W ciągu 4 minut zesrali się o ponad 8 procent, żeby później dać kursowi wrócić. Aż boję się korekty z takimi akcjonariuszami przy takiej płynności.
Dnia 2020-01-20 o godz. 15:47 ~groźny_kamilek napisał(a): > Notowania między 15:24 a 15:29 pokazały, jaki akcjonariat nam się tutaj zwalił. W ciągu 4 minut zesrali się o ponad 8 procent, żeby później dać kursowi wrócić. Aż boję się korekty z takimi akcjonariuszami przy takiej płynności.
Tak jak pisałem przed południem/Nawaliło się na IRL spekuły ; a że nic nie rośnie do nieba, bo to nie bambus lub nie pietruszka! A więc ?Co dalej??? :))))
jak dla mnie to ktoś duży skubie. pamiętacie te batony co pojawiały się przez kilka miesięcy i były rozbierane wydaje mi się, ze wtedy wchodził fund po cichu, a teraz jest w fazie podnoszenia wartości aktywów i podnosi cenę do wartości średniej rynkowej
Transakcje z godziny 15:26:41. Przecież te drobne zlecenia zostały wchłonięte jednorazowo. Ktoś konkretnie zakupił. Ale wykres świecowy mówi jednoznacznie. Jutro czerwono (korekta).
nie byłoby takiej możliwości by papier był po 5zł przy aktualnych wynikach a nawet przy średniej wyników za ostatnie 7 lat, ale spokojnie wraz z wyceną i kolejnymi raportami papier zostanie doceniony i łatwiej będzie kupić/sprzedać