W czasie jutrzejszego otwarcia notowań, dojdzie do wybuchu paniki. Gdy trolle spostrzegą, że kto pierwszy, ten lepszy w sprzedaży crapa, taplanie się rozpocznie NIEMIŁOSIERNE.
I po co ten głupi komentarz, jaki macie interes tak naciągać ludzi na sprzedaż w przeddzień ogromnych wzrostów. Chyba nie rozumiecie pojęcia co znaczy dla fluida secesja. Nie oszukujcie innych, wam nikt nie nakazuje tu dalej trzymać akcji.
Dnia 2020-01-19 o godz. 19:33 ~Lokin napisał(a): > co znaczy dla fluida secesja
Nie naganiaj na bankruta, to haniebne. NIE MA SECESJI i nie bedzie To tyko wniosek, który sąd odrzuci. Pamiętasz kłamstwa Gładkiego o przelewach od 2018 roku? Poczytaj wisielcu komunikaty i wiś godnie - nie waż się więcej trollować na wzrosty.
Z zadłużenia 60 000 000 zł nikt się nie podniesie. Zwłaszcza że nie prowadzą działalności. Kup laxigen i idź do latryny.
Westor, jak ci się fluid nie podoba to masz możliwość sprzedać z rana swoje akcje fluida i założyć lokatę w Getin banku. Po co się tu męczysz już tyle czasu kompletnie bezproduktywnie. I tak nikt cię nie posłucha a twoje posty są bardzo prymitywne i niesmaczne. No chyba że ktoś ci za to paplanie głupot ktoś płaci, no ale jaki to miałoby sens skoro piszesz głupoty i jesteś nieskuteczny i raczej żałosny.
I jeszcze jedno dodam westor, to ma być sanacja a nie secesja. Celowo zmieniłem pojęcia w moim poście aby ukazać twój całkowity brak wiedzy i klepanie głupot bez zastanowienia. Złość i nienawiść do fluida wyżarła ci chyba mózg.
Dnia 2020-01-20 o godz. 14:24 ~westors napisał(a): > Dnia 2020-01-20 o godz. 14:12 ~Robson napisał(a): > > O jakiej panice mówisz > > Spokojnie wisielcu. I ty stracisz tu swoje pieniążki. > Czy masz haltery i drapaczkę do brązu? > Popaprcańcu z brązu , ja już zarobiłem tutaj 10 tysi a TY dalej taplaj się , powodzenia !!!!!!!!!!!!!!