:) :) I co tym razem Zwoliński i Fijałkowski chcą przekazać?! Będą płacić producentom samochodów i motocykli tantiemy? Czy producenci będą płacić spółce za reklamę?! Myślę, że z tymi oszołomami nikt poważny nie będzie rozmawiać, bo już dostatecznie zadbali o wizerunek T-BULL'a i swoją wiarygodność. Kolejny pro-wzrostowy komunikat w eter, a kurs do dołu. Tym oszustom nikt w nic nie uwierzy. Game over!
Dnia 2020-01-17 o godz. 18:17 ~tłumik napisał(a): > :) :) > I co tym razem Zwoliński i Fijałkowski chcą przekazać?! > Będą płacić producentom samochodów i motocykli tantiemy? Czy producenci będą płacić spółce za reklamę?!
oj chopie ..chopie .. myślałem ze jednak jesteś inteligentniejszy przeceniłem cię .. czy ty podejmujesz negocjacje z producentem towaru aby mu płacić za reklamę jego towaru na swoich produktach ? ... czy podejmujesz negocjacje aby on ci płacił za reklamę swoich towarów na twoich produktach ,..???? czy ty rozmawiasz z kimś po to aby powiększyć swoje koszty a nie dochody ??.. bardzo ciekawie .. bardzo .. lepiej nigdy nie podejmuj własnej działalności ... bo finał tej decyzji jest do przewidzenia
szkoda mi czasu na jałowe dyskusje z tymi dwoma panami - T. D. .. te zielone łapki dodawane sobie nawzajem z podniesionym kciukiem wiecie gdzie możecie sobie wkładać ... kciuk będzie pasował :) :) i wcale mnie już nie dziwi dlaczego tyle stracili na tej spółce .... i wcale im nie współczuje ..za głupotę trzeba płacić tacy sa niezbędni aby inni mogli na nich zarabiać
Dnia 2020-01-17 o godz. 19:11 ghost-man napisał(a): > szkoda mi czasu na jałowe dyskusje z tymi dwoma panami - T. D. .. te zielone łapki dodawane sobie nawzajem z podniesionym kciukiem wiecie gdzie możecie sobie wkładać ... kciuk będzie pasował :) :) > i wcale mnie już nie dziwi dlaczego tyle stracili na tej spółce .... i wcale im nie współczuje ..za głupotę trzeba płacić > tacy sa niezbędni aby inni mogli na nich zarabiać
...i odtąd wszystkie światowe marki będą się rozbijać w Bangladeszu!!!
...i nie martw się. Od teraz za każdy swój wpis daję sobie czerwoną łapkę, a za każdy twój daję zieloną
Ale - Po przez przejęcie - tego nie bierzcie pod uwagę jak się ma pomysł kupuje się dziada i robi się kasę niech sprzedadzą akcje jak nie mają pomysłu
Widać że się męczą
Zwoliński i Fijałkowski przedstawili się już wszystkim ... z 215 (pod dziesiątki milionów zysku) do 11 (pod faktyczne straty, odpisy i brak raportu i zawieszenie notowań s-ki) ...
Zawarcie umowy pomiędzy T-Bull S.A. a The Dust S.A. w zakresie prowadzenia wspólnych działań promocyjnych - kolejny "pro-wzrostowy" komunikat zarządu (!) :):):)
Zdaje się, że intencje Sheetbulla były nieco inne i mięli robić superprodukcję społem z The Dust ... no cóż?! W sumie to nic nowego i po staremu, dalej w swoim stylu brylują wśród spółek polskiego gamingu.