mam "wrażenie" (to tak jak pisałeś jak się długo siedzi na giełdzie, ma się swoje "widzenia" ;) ), że powinno trochę opaść, trochę wychłodzić 120 min, 60tke, żeby przygotować do skoku w górę, ale nie jak to robią grupowi "spece" ;) żeby "kółka robić" ;-) Powinno się trochę przeczyścić, ale nie tak, żeby ci CZEKAJA na lepsza cenę dostali swoje ;-)
;) ja nie czekam, ja mam, liczyłem, że jeszcze mogą dojść do 45 zł. Pomyliłem się. Kółek nie kręce - nie stać mnie na to ;) Dlatego napisałem, że ci co czekają to nie doczekają, ewentualnie jak piszesz kupią wyżej, albo dalej będą się bali. A póki się boją jest dobrze;) no offence pkc.
Kwiat krajowej mysli ekonomicznej i wizjonerzy gpw pokazuja jak blyskotliwa moze byc droga do sukcesu. Czekamy na wysmienite pomysly i obserwujemy jak wyciagaja cenny papier od niedowiarkow i wiecznie spoznionych. Sciskamy mocne rece rynku.Z patriotycznym czuwaj .Niech sie swieci.
Przed nami jeszcze ileś tygodni czekania, więc może być wszystko. Ale oczywiście w ciemno obstawiam opór w okolicach 45-46. Zresztą planuję dokupić, więc pełęn luz.