Opowiadajcie o lemingach leszczach i innych a kurs mówi sam za siebie tylko błagam nie bądźcie hipokrytami jacy to wy szczęśliwi jesteście że kurs na ryju bez perspektyw bo to żałosne .... Jedyne co wam zostało to wiara że hen hen kiedyś MOŻE urośnie ale to baaaarrrdddzzzzoooo odległe czasy
Dnia 2020-01-16 o godz. 12:40 ~Xyz napisał(a): > Opowiadajcie o lemingach leszczach i innych a kurs mówi sam za siebie tylko błagam nie bądźcie hipokrytami jacy to wy szczęśliwi jesteście że kurs na ryju bez perspektyw bo to żałosne .... Jedyne co wam zostało to wiara że hen hen kiedyś MOŻE urośnie ale to baaaarrrdddzzzzoooo odległe czasy
BYŁO IŚĆ NA PBG POTEM NA KREZUSA, OSTATNIO NA Z.M. KANIA LUB TERAZ NA URSUS. TO SĄ POTĘGI GPW A NIE NA G.H CO ZARAZ SPŁACI WSZYSTKIE DŁUGI I JESZCZE MU 200 000 000 ZETA W KASIE ZOSTANIE. HAHAHAAAAA
Yoggi ścierwo skończone milcz bo ty noe jesteś od zakupów tylko od utrzymywania ruchu na forum .... A co do ciebie ujuj to czaruj się dalej że już za chwilkę się odbije prędzej tobie odbije bo ta spółka to wrak i tonie a nie wschodzi :)
Jeśli autor się tak podpisuje to faktycznie to do czegoś zobowiązuje. Cóż patologia jest wszechobecna i w modzie. Ale jest to bardzo zabawne czytając takie "wypowiedzi" brrrrrrr..... ........HYDE PARK
o mnie się nie martw, o mnie się nie martw, ja sobie radę dam......... naprawdę się nie ośmieszaj..... odpuść sobie.... ....no chyba że dobrze płacą, to ciebie rozumiem że niewiesz o czym piszesz !