swój, ale mam nadzieję, że "nie wszystek umrę" i zostawiłeś co nieco, tak na wszelki wypadek? Bo jeśliś Ty zupełnie bez akcji, to kończę wpadać na ten wątek! Rany, ile to lat....
Dnia 2020-01-15 o godz. 14:42 ~Kolorowanka napisał(a): > swój, ale mam nadzieję, że "nie wszystek umrę" i zostawiłeś co nieco, tak na wszelki wypadek? > Bo jeśliś Ty zupełnie bez akcji, to kończę wpadać na ten wątek! > Rany, ile to lat....
Ech łza się w oku kręci:( a naprawdę był potencjał i mogliśmy teraz w złotych szatach chodzić. I pomyśleć że mogłem teraz na Karaibach siedzieć czy innym Bora Bora gdyby się "dychacz" ziścił :))
Dnia 2020-01-15 o godz. 14:38 swój napisał(a): > Dnia 2020-01-15 o godz. 14:24 ~Alf napisał(a): > > Inwestorzy, którzy mają sporą wiedzę co do perspektyw spółki i planów zarządu - KUPUJĄ ! > > ja miałem dużą wiedzę przez lata a teraz muszę w stringach latać bo mnie na gacie nie stać:)))))))))
A ja muszę palić tym biowęglem w piecu, ale i tak mam szczęście że jakieś gratisy dostałem :(
Dnia 2020-01-15 o godz. 14:45 spock55 napisał(a): > Dnia 2020-01-15 o godz. 14:38 swój napisał(a): > > Dnia 2020-01-15 o godz. 14:24 ~Alf napisał(a): > > > Inwestorzy, którzy mają sporą wiedzę co do perspektyw spółki i planów zarządu - KUPUJĄ ! > > > > ja miałem dużą wiedzę przez lata a teraz muszę w stringach latać bo mnie na gacie nie stać:))))))))) > > A ja muszę palić tym biowęglem w piecu, ale i tak mam szczęście że jakieś gratisy dostałem :(
A jak tam sadzonki na biowęglu zdechły już:))))))))))?
Dnia 2020-01-15 o godz. 14:48 swój napisał(a): > Dnia 2020-01-15 o godz. 14:45 spock55 napisał(a): > > Dnia 2020-01-15 o godz. 14:38 swój napisał(a): > > > Dnia 2020-01-15 o godz. 14:24 ~Alf napisał(a): > > > > Inwestorzy, którzy mają sporą wiedzę co do perspektyw spółki i planów zarządu - KUPUJĄ ! > > > > > > ja miałem dużą wiedzę przez lata a teraz muszę w stringach latać bo mnie na gacie nie stać:))))))))) > > > > A ja muszę palić tym biowęglem w piecu, ale i tak mam szczęście że jakieś gratisy dostałem :( > > A jak tam sadzonki na biowęglu zdechły już:))))))))))?
Sadzonki się dopiero posadzi, biowęgiel już na wieki został w ziemi. Ale zostawię sobie jeden karton jako pomnik głupoty i naiwności. Reszta pójdzie do pieca bo garaż zagraca.
Dnia 2020-01-15 o godz. 14:50 spock55 napisał(a): > Dnia 2020-01-15 o godz. 14:48 swój napisał(a): > > Dnia 2020-01-15 o godz. 14:45 spock55 napisał(a): > > > Dnia 2020-01-15 o godz. 14:38 swój napisał(a): > > > > Dnia 2020-01-15 o godz. 14:24 ~Alf napisał(a): > > > > > Inwestorzy, którzy mają sporą wiedzę co do perspektyw spółki i planów zarządu - KUPUJĄ ! > > > > > > > > ja miałem dużą wiedzę przez lata a teraz muszę w stringach latać bo mnie na gacie nie stać:))))))))) > > > > > > A ja muszę palić tym biowęglem w piecu, ale i tak mam szczęście że jakieś gratisy dostałem :( > > > > A jak tam sadzonki na biowęglu zdechły już:))))))))))? > > Sadzonki się dopiero posadzi, biowęgiel już na wieki został w ziemi. Ale zostawię sobie jeden karton jako pomnik głupoty i naiwności. Reszta pójdzie do pieca bo garaż zagraca. > Ja też mam te z Orkiestry przepłaciłem ale przynajmniej na dzieci. Nie ma co mizeria i korzonki czas do latryny pokutę odprawiać:))))))))))
Dnia 2020-01-15 o godz. 14:54 swój napisał(a): > Dnia 2020-01-15 o godz. 14:50 spock55 napisał(a): > > Dnia 2020-01-15 o godz. 14:48 swój napisał(a): > > > Dnia 2020-01-15 o godz. 14:45 spock55 napisał(a): > > > > Dnia 2020-01-15 o godz. 14:38 swój napisał(a): > > > > > Dnia 2020-01-15 o godz. 14:24 ~Alf napisał(a): > > > > > > Inwestorzy, którzy mają sporą wiedzę co do perspektyw spółki i planów zarządu - KUPUJĄ ! > > > > > > > > > > ja miałem dużą wiedzę przez lata a teraz muszę w stringach latać bo mnie na gacie nie stać:))))))))) > > > > > > > > A ja muszę palić tym biowęglem w piecu, ale i tak mam szczęście że jakieś gratisy dostałem :( > > > > > > A jak tam sadzonki na biowęglu zdechły już:))))))))))? > > > > Sadzonki się dopiero posadzi, biowęgiel już na wieki został w ziemi. Ale zostawię sobie jeden karton jako pomnik głupoty i naiwności. Reszta pójdzie do pieca bo garaż zagraca. > > > Ja też mam te z Orkiestry przepłaciłem ale przynajmniej na dzieci. > Nie ma co mizeria i korzonki czas do latryny pokutę odprawiać:)))))))))) >
Za 30 lat to będzie miało wartość kolekcjonerską, nikt już nie będzie pamiętać o Fluid SA. Trzymaj dla wnuków :))
Dnia 2020-01-15 o godz. 15:42 ~Kolorowanka napisał(a): > hmmm, swój, bo nie odpowiedziałeś w sumie na pytanie; pozbyłeś się całkowicie akcji? > bo mam wrażenie, że coś kluczysz? :)
Droga Kolorowanko takich informacji nie podaje się na publicznym forum mogę je jedynie wydrapać w publicznej latrynie:)) Do której znowu zmierzam w celach pokutnych:))