• Proszę, przemyślcie to. Autor: ~Pomorzanin [185.99.34.*]
    Niestety krótko napiszę. Wydymają wszystkich a na koniec albo sprzedadzą albo zbankrutują. Taki jest Getin. Kto ma troszkę rozumu to niech omija tą spółkę.
  • Re: Proszę, przemyślcie to. Autor: ~LC [62.179.2.*]
    Wlasnie chcialem kupic ale odwiodles mnie od tego. Dziekuje ci za szczere i plynace z glebi twego serca rady. I w pelni wierze, ze masz bezinteresowne w tym intencje. buhahahah

Zrozum leszczu, ze pozostales tu sam z pustym portfelem i nikt ci juz nic nie sypnie na tych poziomach.

• Re: Proszę, przemyślcie to. Autor: ~Pomorzanin [185.99.34.*]
    Masz rację. Siedzę tutaj na Getinie półtora roku i wiele mógłbym Ci napisać co tutaj się dzieje. Ostrzegam tylko nowicjuszy bo jak domniem Ty jesteś starym wygą i nie dasz się wpuścić w maliny.
    Za twa dobroc, na pewno pojdziesz prosto do nieba. Powinienes otworzyc cos w rodzaju Caritasu dla ogolonych akcjonariuszy :)
    Apropo. Oczywiście, kupię akcje ponownie jak będą kosztowały 1.40zł
    No to napisz wprost - potrzebuje akcji leszcza do zwalenia kursu, a nie baw sie w jakies konwenanse, ze to niby z dobroci serca ich ostrzegasz :-)
  • Re: Proszę, przemyślcie to. Autor: staryznajomy [5.172.234.*]
    Po co ci akcje po 1,4 firmy ktora zbankrutuje jak piszesz wyżej ? Hahahaha
  • Re: Proszę, przemyślcie to. Autor: ~laki [188.146.182.*]
    Dnia 2020-01-15 o godz. 14:21 staryznajomy napisał(a):
    > Po co ci akcje po 1,4 firmy ktora zbankrutuje jak piszesz wyżej ? Hahahaha

A bo to taki masochista altruista jakich pełno na gpw.
    ha ha ha
  • Re: Proszę, przemyślcie to. Autor: ~XXX [185.99.34.*]
    JA TEŻ CZEKAM NA 1.40
  • Re: Proszę, przemyślcie to. Autor: ~Limo [185.99.34.*]
    JA TEŻ CZEKAM NA 1.40. W przyszłym tygodniu.
  • Re: Proszę, przemyślcie to. Autor: ~ZnanyAnalityk [62.179.0.*]
    To jest was już dwóch i z tysiąc innych wyleszczonych kółkowiczów, którzy czają się na 1.40.

Przy tym wolumenie dziennego obrotu, nawet gdy dojdzie do 1.40 bedziecie mieli z 300.000 papieru do podziału w tej cenie.

Średnio wychodzi 300 akcji/jeden leszcz . Zrobicie na tym byznes, że ho ho ho

Chyba, że znowu peron :))

Osobiście stawiam na to drugie. Good luck anyway hehe

• Re: Proszę, przemyślcie to. Autor: staryznajomy [5.172.234.*]
    Zapomnij o takim wolumenie 300 000.
    W koszykach sa puchy...
  • Re: Proszę, przemyślcie to. Autor: yoggi [31.0.23.*]
    Nagle wszyscy tu z nami siedzą od dawna, niektórzy od roku a nawet półtora. Do tego sprzedają na górkach i kupują w dołkach, prawdziwi milionerzy. Szkoda tylko ze posty większości z nich widzę max od kilku dni.
  • Re: Proszę, przemyślcie to. Autor: ~ZnanyAnalityk [62.179.0.*]
    Musiałem się odnieść do jakiejś wartości :) Dzisiejszy wolumen 318 485 szt. przewalał się z jednej ręki do drugiej ręki tej samej osoby.

Realnie nikt już nie sprzedaje, nawet najbardziej wydygany leszczyk. Sklep Mięsny ich też utwierdza w tym, że tu będzie grubiej niż ktokolwiek się spodziewa. A obecna elyta forumowa - to kilka płotek udających rekina, którzy bez funda są niczym. W krótkim czasie zostaną wyleszczeni przez fundusze, które tu wkrótce zawitają.

Najlepiej wyłączyć te bagienne forum i otworzyć za jakieś 2-3 tygodnie.
    A Wy dalej swoje. W przyszłym tygodniu 1.40 albo jeszcze niżej.
  • Re: Proszę, przemyślcie to. Autor: yoggi [89.64.18.*]
    Jeśli to koncert życzeń dla marzycieli to ja poproszę 60gr. Szefie, da radę? Hahaha
  • Re: Proszę, przemyślcie to. Autor: ~masarnia [31.0.46.*]
    Spółka ma to szczęście że naiwnych, kolarzy i ulicy nie brakuje i wszędzie stawiają koszyki na 1.80 na 1.70 były na każdym poziomie do poniedziałku widzę tu test 1,50
  • Re: Proszę, przemyślcie to. Autor: ~ujuj [188.146.183.*]
    Dnia 2020-01-16 o godz. 16:11 ~masarnia napisał(a):
    > Spółka ma to szczęście że naiwnych, kolarzy i ulicy nie brakuje i wszędzie stawiają koszyki na 1.80 na 1.70 były na każdym poziomie do poniedziałku widzę tu test 1,50

A NA MEGA BANKRUCIE URSUS CZY POLNORD PRZEJĘTY PRZEZ RUSKĄ MAFIĘ GDZIE???
    Ja czekam na 1.40 Kochani i tam zapakuje do wora.
  • Re: Proszę, przemyślcie to. Autor: ~ujuj [188.146.188.*]
    Dnia 2020-01-17 o godz. 14:18 ~Pomorzanin napisał(a):
    > Ja czekam na 1.40 Kochani i tam zapakuje do wora.

Dnia 2020-01-17 o godz. 14:18 ~Pomorzanin napisał(a):
    > Ja czekam na 1.40 Kochani i tam zapakuje do wora.

CIEBIE JUŻ DAWNO ZAPAKOWALI DO WORA AŻ DZIW ŻE NIE WYWIEŻLI NA WYSYPISKO.
    HAHAAAA
  • Re: Proszę, przemyślcie to. Autor: yoggi [31.0.183.*]
    A jakie to ma znaczenie czy spadnie 5gr czy nie? Nie przyszedłem tu grać na krotko o taki wzrost czy spadek i nie jestem w stanie obrócić pakietem przy takich obrotach. Dlatego tez ja dobieram już od kilku sesji niedużymi pakietami, a cena zakupu się i tak się uśredni. A jak uważasz ze 1.8 to była górka i tylko naiwni wtedy kupowali to ci się przypomnę z tym wątkiem za jakiś czas, bo jeszcze będziesz tu zebrał o taki poziom.
[x]
GETIN 0,71% 0,50 2026-05-15 15:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.