Historycznie spółka była na 15PLN i tam wracamy! Podobny schemat jak na Gejku :-) Spółka po cięzkim okresie wychodzi na prostą i dywersyfikuje swoje przychody poprzez OZE gdzie dochody rosna dynamicznie :-) Maja dodatkowo spolke STAL, która może dostarczać kostrukcje do instalacji PV. Cała Grupa tworzy dość fajną synergie co napewno prowadzi do sukcesu :-) Pozdrawiam
G-ENERGY znalazłam, spółkę kompletnie nie zauważoną. Widze, że trochę speców- inwestorów od fotowoltaniki tu jest. Możecie coś naskrobać, co z nią? Nie naganiam, tylko nie rozumiem.
Dnia 2020-01-15 o godz. 23:02 ~Nika napisał(a): > G-ENERGY znalazłam, spółkę kompletnie nie zauważoną. Widze, że trochę speców- inwestorów od fotowoltaniki tu jest. Możecie coś naskrobać, co z nią? Nie naganiam, tylko nie rozumiem.
Poszli nie w tą stronę - powinni z gazu w OZE a nie odwrotnie ;) To tak w skrócie ;)
I ja witam na pokładzie. Udało się na szczęście kupić z rana po pić, co prawda nie dużo ale zawsze. Zubrzyk muszę się ciebie trzymać , bo naprawdę polecasz fajne spółki
Hahahaahha jak zwykle kupiłem na górce ja to mam szczęście zawsze się dobrze wstrzelę jedyne pocieszenie że kupiłem za parę zł. może uśrednię jak spadnie na grosze. pozdrawiam zarobionych.
Dnia 2020-01-16 o godz. 09:55 spock55 napisał(a): > To nie geo, tu muszą być korekty chociażby przez fundy i powieszonych na hakach np po 12 zeta kolego patrz na mcap, który był niedawno 30mln a teraz nawet po tych wzrostach jest ledwo 50. Dla gorącego kapitału to pestka i fundy mogą być rozebrane bardzo szybko choć wiem, że tam idioci totalni nie siedzą i lubią też sie czasem dla większej prowizji wykazać.
Dnia 2020-01-16 o godz. 09:48 ~zubrzyk100 napisał(a): > Ja jestem bardziej! Bądź chciwy gdy inni się boją -------------------- Muszę przyznać, że masz ostatnio wyśmienite wyczucie rynku, szczere gratulacje zubrzyku.
Nie jestem przekonany do odkupienia akcji, dodatkowo przeczytałem, że wice sprzedawał tanio akcje a ma ich ponad 5%. Coś jest nie tak a on najlepiej zna spółkę, na razie obserwuję ale kasa na 15 kilo jest przygotowana.
Dnia 2020-01-16 o godz. 11:07 ~Enigma napisał(a): > Nie jestem przekonany do odkupienia akcji, dodatkowo przeczytałem, że wice sprzedawał tanio akcje a ma ich ponad 5%. Coś jest nie tak a on najlepiej zna spółkę, na razie obserwuję ale kasa na 15 kilo jest przygotowana. ------------------------------------------------- Na ten moment to trzeba wycenić perspektywy a powodów sprzedaży przez wice mogą być setki, przypomnij sobie jak brodaci z 11B sprzedawali po 112 gdy mieli w produkcji Frostpunka.
Właśnie o to chodzi, perspektywy najlepiej zna wice. Jeśli po giełdzie pokaże się komunikat, że wice dalej sprzedawał to przyszłość nie wygląda różowo. Dlatego wolę poczekać. Na razie wskoczyłem w CI Games.
Dnia 2020-01-16 o godz. 11:22 ~Enigma napisał(a): > Właśnie o to chodzi, perspektywy najlepiej zna wice. Jeśli po giełdzie pokaże się komunikat, że wice dalej sprzedawał to przyszłość nie wygląda różowo. Dlatego wolę poczekać. Na razie wskoczyłem w CI Games. -------------------------- No to ci dałem przykład wyceny perspektyw przez zarządzajacych a ty dalej swoje, leć już lepiej na tego śmiecia gierkowego.
Dnia 2020-01-16 o godz. 11:07 ~Enigma napisał(a): > Nie jestem przekonany do odkupienia akcji, dodatkowo przeczytałem, że wice sprzedawał tanio akcje a ma ich ponad 5%. Coś jest nie tak a on najlepiej zna spółkę, na razie obserwuję ale kasa na 15 kilo jest przygotowana.
Przypominasz starą informację z 01-10-2019 o zbyciu 4089 akcji po 2,44 zł przez Majewskiego ?! Kwota 9977 zł. Nie dość że stare to jeszcze "ogromna" ilość akcji :) Czym chcesz przestraszyć, tym ?