Kupujecie sami od siebie w nadziei, że ktoś również kupi i go powiesicie na haku. Ludzie to widza i nie dają się nabrać wiec na forum pojawiają się już wyznania jak to się ktoś obkupił. Jeszcze żeby było wiarygodnie to rtomala że niby nazwiskiem. Dobre.
rtomala ,czy mogę poznać przyczynę? dla której zainteresowałeś się tą spółką.Po sukcesie jaki osiągnąłeś na nvv to trochę zaskakujące ,że jesteś na tej właśnie spółce.Pozdrawiam
Dnia 2020-01-16 o godz. 11:14 ~obserwator napisał(a): > rtomala ,czy mogę poznać przyczynę? dla której zainteresowałeś się tą spółką.Po sukcesie jaki osiągnąłeś na nvv to trochę zaskakujące ,że jesteś na tej właśnie spółce.Pozdrawiam
Pewnie gość ma altruistyczne potrzeby np. zabrać biednym tanio i powiesić ich z powrotem na haku, ale już drożej. xD
nie nie mam zadnej potrzeby zabierac biednym wrecz przeciwnie
nauczylem sie inwestowac a tu widze mozliwosc zebrac wiekszy pakiet a co za tym idzie miec wiekszy wplyw na spolke jak na nvv mysls ze plany sa ze spolka w kierunku oze no ale zobaczymy
i nigdy nie ukrywalem sie gdy robilem zakupy tak samo bylo na nvv
No o ile dobrze liczę 1% spółki to 40 000 akcji, za 5% spółki trzeba zapłacić 60,70 tyś?Do tego info z Gwiaździstej i to może być całkiem inny papier.Będę obserwował zatem.Powodzenia
Co tu będzie to Jeszce się okaże. Narazie stary zespol trzeba mocno przetrzepac. Może zarząd sam powinien wystąpić o zawieszenie? Przecież to ewidentnie działania starego zarządu są odpowiedzialne za przekręty typu pożyczki