• Witam Autor: ~rtomala [185.22.143.*]
    juz na pokładzie

nie mam zamiaru stać z boku tylko aktywnie włączyć sie w rozwój spółki

mam zamiar poznać towarzystwo na najbliższym walnym także do zobaczenia
  • Re: Witam Autor: ~Analiza [89.64.12.*]
    Kupujecie sami od siebie w nadziei, że ktoś również kupi i go powiesicie na haku. Ludzie to widza i nie dają się nabrać wiec na forum pojawiają się już wyznania jak to się ktoś obkupił. Jeszcze żeby było wiarygodnie to rtomala że niby nazwiskiem. Dobre.

Nie brać z prawej!! Niech się kiszą!
  • Re: Witam Autor: ~nn [89.64.3.*]
    Witaj rtomala. Opchnąłeś novavisa w całości? Ja wymiękłem wcześniej. Niemniej byłem tam od 0,4
  • Re: Witam Autor: ~rtomala [185.22.143.*]
    jeszcze sie nie obkupilem

odnosnie novavisa to nie sprzedalem narazie male pakieciki i niesamowicie wiele kasy przynosza ale glownie mam jeszcze novavisa

wielu jie dotrwalo ale wazne ze zarobiles i czujesz sie z tym dobrze

tu zacząłem skup bez pospiechu
  • Re: Witam Autor: ~Mietek105 [5.184.212.*]
    Uuu ale promocja. Szkoda ze już nie mam środków.
  • Re: Witam Autor: ~obserwator [78.11.165.*]
    rtomala ,czy mogę poznać przyczynę? dla której zainteresowałeś się tą spółką.Po sukcesie jaki osiągnąłeś na nvv to trochę zaskakujące ,że jesteś na tej właśnie spółce.Pozdrawiam
  • Re: Witam Autor: ~Zibi [31.0.35.*]
    Spoko, jest Kwachu, jest rtomala. Będzie jak na Novavisie.
  • Re: Witam Autor: ~beka [178.175.133.*]
    Dnia 2020-01-16 o godz. 11:14 ~obserwator napisał(a):
    > rtomala ,czy mogę poznać przyczynę? dla której zainteresowałeś się tą spółką.Po sukcesie jaki osiągnąłeś na nvv to trochę zaskakujące ,że jesteś na tej właśnie spółce.Pozdrawiam

Pewnie gość ma altruistyczne potrzeby np. zabrać biednym tanio i powiesić ich z powrotem na haku, ale już drożej. xD
  • Re: Witam Autor: ~rtomala [185.22.143.*]
    nie nie mam zadnej potrzeby zabierac biednym wrecz przeciwnie
    nauczylem sie inwestowac a tu widze mozliwosc zebrac wiekszy pakiet a co za tym idzie miec wiekszy wplyw na spolke jak na nvv mysls ze plany sa ze spolka w kierunku oze no ale zobaczymy

i nigdy nie ukrywalem sie gdy robilem zakupy tak samo bylo na nvv
  • Re: Witam Autor: ~obserwator [78.11.165.*]
    No o ile dobrze liczę 1% spółki to 40 000 akcji, za 5% spółki trzeba zapłacić 60,70 tyś?Do tego info z Gwiaździstej i to może być całkiem inny papier.Będę obserwował zatem.Powodzenia
  • Re: Witam Autor: ~Io [89.64.49.*]
    I co tam Panie Rtomala powiesz na ten raport?
  • Re: Witam Autor: ~Znudzony [37.30.31.*]
    Co tu będzie to Jeszce się okaże. Narazie stary zespol trzeba mocno przetrzepac. Może zarząd sam powinien wystąpić o zawieszenie? Przecież to ewidentnie działania starego zarządu są odpowiedzialne za przekręty typu pożyczki
[x]
ONE2TRIBE 0,75% 0,27 2025-10-13 13:42:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.