• hmmm Autor: ~Michu [158.233.246.*]
    Ktos jest w temacie czemu tak kurs leci?
  • Re: hmmm Autor: ~bxo [212.160.172.*]
    Ja nie wiem, ale po niecałym roku trzymania dziś wywaliłem, ok 55% zysku. Nie rozumiem czemu tak spada i straciłem cierpliwość.
    Życzę powodzenia tym co pozostają na papierze :)

• Re: hmmm Autor: ~Rychu [5.173.105.*]
    Duuuży błąd :) trzeba było trochę poczekać. Niedługo zwiększy nam się Free Float i dopiero zaczną się emocje.
  • Re: hmmm Autor: ~Michu [158.233.246.*]
    A co to oznacza niedlugo? Nie bylo podanej daty kiedy zostana wprowadzone do obiegu z tego co wiem.
    Ja akcje trzymam juz z 2-3 lata i raczej nie sprzedam ich przed wejsciem Aforti na glowny parkiet.
  • Re: hmmm Autor: ~Rafał [80.55.31.*]
    co to jest 55 % na Aforti? I ty sie tych akcji pozbyłes???? Teraz???? teraz to jest moment na zakup! Ale może to i dobrze, że sprzedałes, ja troche dokupiłem. Zegnaj koleś, idź sie uczyc cierpliwosci. Na giełdzie jest potrzebna!
  • Re: hmmm Autor: ~Kolo [37.47.27.*]
    Baba z wozu... Miałeś paręset akcji i trzymałeś to rok? Trzeba było kupić pare tysięcy:) Ehh
  • Re: hmmm Autor: ~Rafał [80.55.31.*]
    korekta. ale już pojawiły się sygnały kupna. Jest tanio, korzystajcie z okazji
  • Re: hmmm Autor: ~Arur [89.204.139.*]
    A to historia
  • Re: hmmm Autor: ~Pani [89.65.61.*]
    Witam, a Ja siędzę z Wami już czwarty rok aż od 1.4PLN i nie sprzedałam jeszcze ani jdnej akcji. Czekam na 60PLN. Pozdrowienia dla wytrwałych!
  • Re: hmmm Autor: ~Pani [89.65.61.*]
    I Jeszcze dodam, że dla mnie okolice 17-21 to bardzo mocne wsparcie, tam nastąpiła duża wymiana akcjonarjatu.
[x]
AFHOL 6,87% 2,50 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.