Mimo że to bank mimo że LC ma sporo kasy i tak nic nie pomoże zajeżdżą go tym gnojenie kursu .... Jak wczoraj ktoś miał wątpliwości to dzisiaj zobaczy co to znaczy czerwień na tle innych zieleni ...
Myślenie wytrawnych graczy SPADA APLE SPOKOJNIE OD JUTRA NA PEWNO UROŚNIE kolejny dzień spada .... Ktoś napisał SŁABY PAPIER a wytrawny GRACZ hehe CO WYLESZCZYLI CIĘ ? Jesteście żałośni przez duże Ż ... Zaklinacie rzeczywistość do bólu jak spada udaje cię że kupujecie i się cieszycie urośnie dwa oczka to już sami MYLJONERZY i te idiotyczne hasła o peronach i innych gównach a jak spada to od nowa o zakupach i plastikowa radość .... Serio jesteście baną przygłupów nie wiem jaki jest w tym cel ale finał jest jesień wychodzicie na durniów którzy zakrzywiają rzeczywistość na siłę albo żyją w oddzielnej rzeczywistości ...AMEN
Powiesz coś co może mieć wpływ na kurs , czy będziesz pieprzył że gnojenie kursu ma wpływ na działalność spółki ?
tadek79 już Ci napisał co o tym myśli
My jesteśmy dla wyników ekonomicznych tej spółki a nie dla kursu który teraz jest , kurs ZAWSZE wraca do wartości godziwej spółki i żadna spekulacja tego nie zmieni a jak zmieni to na krótko i jest to okazja dla nas do kupowania akcji
Taki styl longterm , dlatego my zarabiamy a podobni tobie zarabiają ale na wierszówkach które tu wypisują
Dnia 2020-01-14 o godz. 09:17 rafcyk napisał(a): > Powiesz coś co może mieć wpływ na kurs , czy będziesz pieprzył że gnojenie kursu ma wpływ na działalność spółki ? > > tadek79 już Ci napisał co o tym myśli > > > > My jesteśmy dla wyników ekonomicznych tej spółki a nie dla kursu który teraz jest , kurs ZAWSZE wraca do wartości godziwej spółki i żadna spekulacja tego nie zmieni a jak zmieni to na krótko i jest to okazja dla nas do kupowania akcji > > > > Taki styl longterm , dlatego my zarabiamy a podobni tobie zarabiają ale na wierszówkach które tu wypisują
Dnia 2020-01-14 o godz. 09:26 rafcyk napisał(a): > Kolejny troll bez kasy .. na wierszówkach - żal mi Ciebie ale kiedyś jeszcze może zarobisz jak przestaniesz być trolem
PO CO NAGANIASZ JELENI JAK KURS WCIĄŻ NURKUJE??? PO TO ABY INNI TRACILI KASĘ BO TWOI FUNFLE SIĘ WŁAŚNIE WYPRÓŻNIEJĄ?
Ja czekam na 1,50
Ten rok to jeszcze dla mnie rok zakupów wiec czym taniej tym lepiej po złotówce już mi pewnie nikt nie odda wiec muszę płacić drożej :P
W kilka miesięcy wzrosło 100% i co dalej byś chciał w tydzień następne 100%
Uwierz mi urośnie ale Ty i tak nie będziesz miał akcji wiec dla Ciebie to żadna różnica :P