poszło notarialnie poza rynkiem przypuszczalnie w jedne łapki po aktualnej cenie w sumie - moim zdaniem dobra wiadomość to z tego pakietu : "konwersja części akcji imiennych serii C1-C3 na 90.000 akcji serii E"
czyli przypuszczalnie jeszcze 55 tys pójdzie w końcu zrobi się normalna płynność i może dzięki temu pojawi się paru mocniejszy graczy
ciekawy jestem czy jutro będzie reakcja kursu na to .,,, i jaka :) :)
Już widze post tłumika/dandiego " olaboga zarząd sprzedaje, ewakuacja sami nie wierzą w swoje obietnice, gdzie jest 20 mln zysku?"
Akcji za 600 tys to już się raczej dla jaj nie kupuje, zobaczymy co z tego wyniknie, według mnie to dobre info szczególnie że poszło po mniej więcej aktualnej cenie a nie jakiejś jeszcze mocniej zaniżonej w okolicach 12 zł.
Dnia 2020-01-14 o godz. 06:18 ~bart napisał(a): > Już widze post tłumika/dandiego " olaboga zarząd sprzedaje, ewakuacja sami nie wierzą w swoje obietnice, gdzie jest 20 mln zysku?" > > Akcji za 600 tys to już się raczej dla jaj nie kupuje, zobaczymy co z tego wyniknie, według mnie to dobre info szczególnie że poszło po mniej więcej aktualnej cenie a nie jakiejś jeszcze mocniej zaniżonej w okolicach 12 zł.
Dobre info.Można założyć ,że Tig już akcji nie ma.Średnia z 3 miechów to 15,40 więc tutaj cena za pakiet 17,50?Miło.Można również założyć,że skoro ktoś odebrał te pakiety po 17,50 to odbierał również akcje z rynku od Tiga.Ktoś tu się pcha z kasą i nowym pomysłem na firmę. Została jeszcze luka do domkniecia na 13,8 ,a potem góra :-)
nie sądzę z tą mini kuczką .. za nisko by opadli poniżej wsparcia .. czyżby stara maksyma TBL .. im lepsze info tym mocniej w dół ?? :) :) tak czy siak trzeba polować na odkupienie tego co wczoraj poszło ..
jak na razie gra idealnie prawie pod kreski .. poślizg na oporze 0,40 zł jak na interwał tygodniowy to tyle co nic .. ale to dopiero wtorek do piątku jeszcze cuda mogą się dziać ... ale ciekawi mnie najbardziej czy przetestuje wsparcie dla tego interwału w tym tygodniu
fakt może być porażka i do wsparcia nie dojedzie dlatego ..coś tam odkupiłem ale nie tyle ile miałem tak aby mieć jakąś ilosc a nie opary tak jak po wczorajszej sesji :) :)
Dnia 2020-01-14 o godz. 10:16 ~Dandi napisał(a): > Ty ghost to jesteś najmądrzejszy i zawsze ci idzie, jak po sznurku, także zarząd musi być z ciebie zadowolony, bo nie jednego na hak powiesiłeś.
dokładnie nie jednego ..od 34- 36 do 11,90 kiedy zacząłem krakać o spadkach i później też wielu pewnie ...od 11,90 do 18,10 kiedy zacząłem krakać o wzrostach .. same straty wykrakałem ...:):):)
W konteście sprzedaży akcji przez zarząd przypomniało mi się jeszcze co się działo kilka miesięcy temu na vividzie który jest znacznie wyżej wyceniany. Tam zarząd na minimach sprzedawał po cenie jeśli dobrze pamiętam około 30%-40 poniżej aktualnego kursu i później z tych pieniędzy udzielił pożyczki swojej firmie na ładne oprocentowanie, przy nich nasz zarząd wydaje się nawet porządny :))
Panowie ktos wzial od zarzadu du rozegrania 33 tys po 17 .Przy tej plynnosci jest to troche akcji .nie wiem gdzie to pojdzie ale mysle ze minimum 100 proc chca wziasc .