src widzę nawet czytania ze zrozumieniem nie opanowałeś więc nie ma się co dziwić, że i o inwestowaniu pojęcia nie masz... przeczytaj raz jeszcze co ja napisałem a co Ty...rozumiesz? wiele spółek / firm zleca takie artykuły by zachęcić do produktu...aplikacja patrząc na zdjęcia nie wzbudziła większego zainteresowania więc chcą do niej zachęcić poprzez takie artykuły - co jest logicznym i słusznym rozwiązaniem bo reklama dzwignią handlu ;)
W najbliższych tygodniach przeprowadzimy testy wdrożeniowe dla wybranej grupy odbiorców. Ich feedback będzie niezwykle cenny, gdyż pozwoli nam wyeliminować potencjalne błędy i umożliwi optymalizację platformy względem klienta. Jedną z naszych przewag jest działanie w oparciu o platformę Salesforce, która umożliwia nam prosty model dystrybucji i skalowania. – komentuje Tomasz Gutowski, Członek Rady Nadzorczej PL Group i Business Developer PLCFM®.
Dajcie im czas na rozwój. Na forum widzę wylew żalu. W spółce nic się nie zmieniło ale wierni hejterzy spółki nie odpuszczają. Przyjdzie czas to i Prezes się z tego letargu obudzi.
Kolo, jakby artykułem chcieli zboostować sprzedaż to zrobili by to, jak już by mieli gotową aplikację do komercjalizacji. A jak widzimy z artykułu dopiero przed nimi są testy wdrożeniowe, więc zanim aplkiacja trafi do pełnej sprzedazy minie trochę czasu.
Jeżeli artykuł jest sponsorowany - to taki przypisek ma obowiązek umieścić redakcja. W tym przypadku tego nie widzę. Temat z zakresu "zainteresowań" parkietu, stąd artykuł. Emitent wykonał krok milowy - mnie wzmianka nie dziwi.
Ja nie mam ale znowu zamierzam kupić w okolicach 0,30 żeby oddać Albinowi sponsorowi. Trzeba przyznać że chlopina daje zarobić ale sam jest w czarnej d..... Tyle czasu a on nadal poniżej nominału.