Ale walą, zrzuty makulatury się nasilają, Jan chyba już skończył posiedzenie w latrynie i zabrał sie za upłynnianie swoich kwitów. A miał ich na początku roku 500 000 zł, więc jest co łykać. Przestroga dla groszołapów - nie chwytajcie spadających łajn, bo wam zabrązowi dłonie aż do kości!
Janie Świętokrzyski - już minus 15 %! Oszczędź swoich potaplanych w brązie gruzowników! Za co ich tak upokarzasz, plując im brazem w sterane twarze? Że wierzyli w twe blagi i bajki o miliardach dolarów? Że trwali przy tobie jak obesrańcy, kibicując budowie nieistniejącego zakładu?
Dnia 2020-01-13 o godz. 12:02 ~Klata napisał(a): > Myślę że niedługo pozytywne info
To ładnie, że wierzysz jeszcze w świętego Mikołaja. Opowiem ci coś.
W noc wigilijną na dworcu PKP spotyka się dwóch facetów: - Co pan taki przygnębiony święta są, trzeba się weselić. - Aaa, tragedia mnie spotkała, żona mnie zostawiła, moja firma zbankrutowała, a na dodatek ukradli mi samochód. Nic tylko się powiesić. - Ależ drogi panie jest wigilia! Tak się składa, że jestem Świętym Mikołajem. Pomogę ci. Kiedy wrócisz dziś do domu będzie na ciebie czekała piękna kochająca żona. Widzisz to Ferrari na parkingu? Jest twoje, kluczyki są w środku, a twoje konto od teraz jest zapełnione! Proszę tylko o jedno: zrób mi loda. Facet myśli: kurcze będę ustawiony do końca życia, co mi szkodzi, dobra zrobię to! Kiedy było już po wszystkim zadowolony mikołaj zapina rozporek i pyta: - Synku, ile ty masz właściwie lat? - 43 - Taki duży i wierzy w Świętego Mikołaja?