Ciekaw jestem kto jeszcze Żbikowi zaufa. A jeśli 20 marca wyniki za 2019 będą miały jakąś niespodziankę (w negatywnym sensie) to facet na trwałe wejdzie do areopagu przekręciarzy. Pozdrawiam rozczarowanych. Kolejna spółka z potencjałem, o której można powiedzieć: miałeś chamie złoty róg, ostał Ci się ino sznur.... Dla niektórych jedyny rodzaj biznesu to wtedy, kiedy przekręcisz innych. Niemniej pozdrawiam serdecznie inwestorów, którzy jak ja, uwierzyli, że zarząd ma wizję i strategię.
Mamy 17. Panowie z KRK zrobili swoje. Teraz już ulica i sentyment dokoncza dzieła. Powtarzam od wielu lat, nie inwestuje się w spółki którym wykresy rysują te osobistości. Tym bardziej po tym jak sobie jeszcze zainstalowali CEO.
Czyli należy rozumieć, że w innych spółkach na nc też tak jest? Bo przecież inne też spadają na łeb na szyję i to przy znacznie większych obrotach, a nie przy tych nędznych paru tysiącach jak w pli. Może więc jest jednak inna przyczyna spadków np. zbiorowa szajba koronowirusowa?
No dobrze kochani, zbliza się to co nieuniknione. Czekamy na pogłębienie ubiegłorocznych minimów. Raport dopomoże. Pamiętajcie jednak, że pożyczone akcje nasz sternik będzie musiał odkupić, więc zachowajcie jaja gdy wszyscy będą uciekać w popłochu.
xyz podejrzewam, że nie jesteś zwykłym trollem jesteś zgolaszony, banan wygrał z tobą i tutaj wylewasz wiadro swoich frustracji w postaci pomyj merytorycznych typu: prowadź na minima dołek wszech czasów pożyczone akcje gra na krótko odp w raporcie chłopie, wymagasz pomocy psychologicznej inaczej, nie tutaj szukałbyś zysków, a pograł sobie na kontraktach z dużą dźwignią tam sternika nie ma, at się z reguły sprawdza bo walor jest tak płynny, że akcja jednego czynnika od razy wywołuje reakcję wielu cóż, takich jak ty sporo jest na forach, tyle się pisze o hejcie...ech, szkoda dalej kontynuować w każdym razie: siedzisz tu od wielu miesięcy i wieszczysz apokalipsę, nawet roubini po wielu latach pisania o krachu - w międzyczasie s%p porosło 200% trafił mam nadzieję, że ty nie trafisz i nie będziesz forumowym doktorem zagłada choć dziś każdemu można przyłożyć korzystając z lęków i wycofania innych ps> nigdy nie napisałeś tezy opartej o jakiś dowód, fakty i liczby - myślę, że to zbyt trudne dla ciebie
Nic nie wiesz o giełdzie. Piszesz te Swoje 200 znakowe analizy, przez co ludzie tracą pieniądze. Ja piszę w dwóch słowach i ratuje ludzia kasę. Przypomnę wątek założony przy cenie 30 PLN.