No super walor zwłaszcza że spadł z 5 zł - po drodze split 1:10 i zjazd na 0,17 groni - sami bankruci tutaj LICZ KABANIE ILE PROCENT STRAT NAROBILIŚCIE PRZEZ OSTATNIE 5 LAT
Była Pani Prezes to dobrze obłowiła się na stołku. Raczej dobre miała wynagrodzenie za nic nie robienie i powzięciu wiadomości, że jednak nie ma pojęcia o budownictwie, tylko pożyczanie pieniędzy na marne 3 %. Może któryś bank dałby jej większe oprocentowanie.....
Dnia 2020-01-13 o godz. 09:15 ~MariuszPatrowicz napisał(a): > 170% jedna z nielicznych spółek która dała zarobić nawet CDR nie miał takiego zwrotu - POLECAM RESBUDSE >link
jak ktoś inwestuje 1 tysiąc złotych to może sobie tutaj dla zabawy zainwestować. Najwyżej straci ten tysiąc. Ale jak już inwestuje ponad 10 tyś. zł to bardziej bezpieczniej było mu i jest inwestować w spółki Wig20. :)
Dnia 2020-01-13 o godz. 09:15 ~MariuszPatrowicz napisał(a): > 170% jedna z nielicznych spółek która dała zarobić nawet CDR nie miał takiego zwrotu - POLECAM RESBUDSE >link
Nie wiem dlaczego, ale zacząłem przychodzić szybko: dziesięć minut i koniec. Nie chcę zmywać pigułek, więc zacząłem stosować tę metodę. Ćwiczenia z masturbatorami pozwoliły mi lepiej poznać moje ciało i nauczyły mnie kontrolować moje podniecenie. Teraz to ja decyduję, kiedy przyjść, a nie mój mózg i ciało. Z łatwością mogę to zrobić przez półtorej godziny!