• W co zainwestować w 2020?? Autor: ~slawomir [89.151.34.*]
    Ciekawe propozycji dla osób szukających sporych procentów
    Zobacz na https://newhach.eu/co-przyniesie-2020-rok-w-co-zainwestowac-pieniadze-analiza-srebra-i-zlota-notowania-zlota-i-srebraforum-forex/
  • Re: W co zainwestować w 2020?? Autor: ~Bronco [5.173.72.*]
    Prościej kupić akcje Mennicy Skarbowej
  • Re: W co zainwestować w 2020?? Autor: ~hg99 [89.22.214.*]
    zgadza się - za rok 100 zł/akcję bardzo możliwe
  • Re: W co zainwestować w 2020?? Autor: ~Zośka [83.26.235.*]
    Tak naprawdę możliwości inwestycji jest mnóstwo. Wszystko zależy od ilości kapitału inwestora oraz stopnia ryzyka, jakie chce podjąć w związku z inwestycją. Generalnie, im stopa zwrotu wyższa, tym i ryzyko większe. Garść ciekawych pomysłów i inspiracji na własny biznes można znaleźć w artykule link 
  • Re: W co zainwestować w 2020?? Autor: ocbak [91.224.215.*]
    Warto zajrzeć do ranking lokat bankowych, obecnie oprocentowanie z powodu niskich stóp procentowych nie jest wysokie ale nadal mozna znaleźć cąłkiem opłącalne opcje. . Najlepiej mieć i konto oszczędnościowe i zakładać najwyżej oprocentowane lokaty. Często są to opcje na niewielkie kwoty ale jest to lepsze niż trzymanie kasy na jednej nisko oprocentowanej lokacie. Moje oszczędności pracują w każdej sekundzie.

Jedyny minus lokaty to to, ze nie można wyciagnać kasy przed jej zakończeniem tak wieć trzeba planować to jako inwestycję długoterminową.
  • Re: W co zainwestować w 2020?? Autor: ~BognaR [83.26.235.*]
    Kasę na inwestycje najpierw trzeba zarobić. Jeżeli ktoś chciały sprawdzić kilka praktycznych pomysłów, jak szybko znaleźć pracę, zachęcam do przeczytania artykułu na stronie link 
  • Re: W co zainwestować w 2020?? Autor: ~jacmaj [185.119.184.*]
    Ja inwestuję od 2017 w Life Settlements (z nieruchomosciami w 2017 skończyłem na zakupie 2 mikroapartamentów w centrum biznesowym- jeszcze sie wykończają) W pierwszym cyklu 2017-2019 inwestycja dała zarobić ok 17% w USD rocznie. Jest bezobsługowa. Próg wejścia od 10 000 USD.
  • Re: W co zainwestować w 2020?? Autor: ~romain [212.91.26.*]
    Pytam na przykładzie Warszawy, czyli największego rynku nieruchomości w Polsce, czy ceny nieruchomości będą nadal rosły, spadną czy pozostaną bez zmian? Pytam w kontekście możliwości zakupu mieszkania... Kwestią otwartą pozostaje jeszcze zdolność kredytowa, bo obecnie trzeba posiadać 20% wkładu własnego, nie każdy ma taką możliwość. Jeżeli chodzi o kredyty, to trzeba porównywać, porównywać i jeszcze raz porównywać - bo tylko w ten sposób można oszczędzić pieniądze. Proponuję sprawdzić jeszcze tutaj pod linkiem, jak to wygląda w praktyce.
  • Re: W co zainwestować w 2020?? Autor: ~Zuzka [83.26.235.*]
    Ja myślę, że warto rozważyć jakiś lokalny biznes /własną firmę - link