• tylko 250 K głupi narodzie Autor: ~posiadacz [213.156.126.*]
    Inwestorzy od siedmiu boleści jak czytam to forum to na wymioty się zbiera. Tu nikt nie ma pojęcia co się dzieje w Elementalu i Prime MIneral. Same bzdury piszecie. Prezes sprzedał tylko 250 k ale musi podać to w trzech zródłach bo takie są przepisy. Poza tym transakcja jest ustawiona lub potrzebował kasy do zastawu na te 17 baniek z Mbank co zastawił je z Tesli swojej spółki również.
    Czy wy myślicie, że prezes najpierw kupuje za kilkadziesiąt milionów dolarów przed Świętami w grudniu 2019 roku frimę PGM Texas z USA potem ma kurs za 2,20 i możliwość wyjścia w tej kwocie nawet kilkoma milionami bo kurs się bujał po 2,20 przez kilka dni. I co teraz w 2020 wychodzi po 1,7x . Co wy mega mądrzy inwestorzy myslicie, że teraz wychodzi po 1,7x bo prezes to debil. Ręce na Was opadają. Weźcie się rozpędzcie i walnijcie barana w ścianę. Bo Wszyscy tu bzdury piszecie. Prezes już dobrze wie co robi. A poza tym co to nawet te Wasze 750 k mega wyliczone.

Jedyna szkoda to taka w moim wykonaniu, że nie sprzedałem po 2,20 i teraz po 1,7x nie odkupiłem dużo więcej towaru - akcji Elemental bardzo dobrej spółki na GPW Polska.

PANOWIE I MOŻE PANIE TEZ POMYŚLCIE ZANIM COŚ NAPISZECIE I ZACZNIJCIE MYŚLEĆ.

POZDRAWIAM W 2020 i ŻYCZĘ MADRYCH I PRZEMYŚLANYCH WPISÓW A POTEM INWSTYCJI
  • Re: tylko 250 K głupi narodzie Autor: ~hanys [89.229.209.*]
    kto wie czy nie warto teraz sprzedac jeszcze po tyle co prezes sprzedawał bo w najblizszym czasie nikt wiecej nie zapłaci i kupic gtiny przed restrukturyzacją bo tu kurs bedzie szalał
  • Re: tylko 250 K głupi narodzie Autor: ~Maxymuss [91.195.56.*]
    Sprzedaj i idź na getiny bankruta potem przyjdziesz kupisz po 3 zeta :))
  • Re: tylko 250 K głupi narodzie Autor: ~hanys [89.229.209.*]
    getiny nie są bankrutami, knf zatwierdził w piątek ich naprawe, oj jutro tu sie bedzie działo
    Surowce które odzyskuje elemental cały czas drożeją, jest parcie na ochronę środowiska, przejęcie spółki w Ameryce otwiera nowe rynki, finansowanie zapewnione, kto mądry skupuje akcje
  • Re: tylko 250 K głupi narodzie Autor: ~macrone [89.229.211.*]
    no i wdupiłes maximuss
  • Re: tylko 250 K głupi narodzie Autor: ~posiadacz [213.156.126.*]
    Witam Maxymussa
    czytam Twoje wpisy i widać że ty tu jesteś jeden normalny. Tak jak napisałeś ja gratuluję koledze od inwestycji w Getiny pana SB Czarneckiego. Spółki bankruty i wydmuszki.

Dziękuję Maxymuss, że są jeszcze normalni ludzie wśród nas myślący trzeźwo.
  • Re: tylko 250 K głupi narodzie Autor: ~dusza [37.47.169.*]
    Mam elemelka i mam holding Getin. Gdy mówiłeś o elementalu - pomyślałem, że nie jesteś forumowym głupolem ale po gadce o holdingu, stwierdzam, że się pomyliłem.
    Kogo obchodzi co masz, możesz pisać ze jesteś przystojny nikogo to nie interesuje, a taki już tu był spokój :) kupuj sobie co chcesz nie namawiaj innych
  • Re: tylko 250 K głupi narodzie Autor: ~macrone [89.229.209.*]
    getiny mogą dać zarobić 1000% a elemelek kiedyś z 50% co tu porównywać siły
  • Re: tylko 250 K głupi narodzie Autor: ~Maxymuss [31.0.80.*]
    kupuj kupuj co chcesz nikogo to nie obchodzi
  • Re: tylko 250 K głupi narodzie Autor: ~fobia [79.188.202.*]
    Prezio robi z wami co chce maxymuss jego klakier albo ta sama osoba on zna info może żonglować marżami kupuje sprzedaje od kilku lat już wielu się na nim przejechało raz kupuje pod publikę a kurs spada innym razem niby sprzedaje a kurs rośnie potem wypuszcza info z 4-miesięczną zwłoką a leszcz łyka jak pelikan.Jedno jest pewne DYWIDENDY nie było i nie będzie .Tylko jego familia zarobią na akcjach reszta to DAWCY KAPITAŁU.Pozdrowienia dla maxymussa
    Lepiej niech firma się rozwija i cena akcji rośnie, nikt nikomu nie zabrania inwestowania w spółki dywidendowe, jest korekta kto mądry skupuje tu nikt nikogo nie namawia
    Sprzedać jutro i nie wracać:)
  • Re: tylko 250 K głupi narodzie Autor: ~Buła [193.80.5.*]
    ustawic sie ... moze cos wpadnie choc watpie bo ze sprzedał to było juz wiadomo o 15:30 a w koncowce wszystko pozbierali do 1.8
    preziu sypie jest nadzieja że akcyjki wpadną nam po 1,6 dziś wywaliłem kolejne 7k
  • Re: tylko 250 K głupi narodzie Autor: ~Maxymuss [31.0.45.*]
    Sprzedales to już wolny jesteś, nie wysilaj się
    sprzedałem po to aby odkupić dużo taniej, dlatego tu dalej jestem, maximus chyba żałujesz że nie spuszczałeś na górce, powiedz prawdę
  • Re: tylko 250 K głupi narodzie Autor: ~Maxymuss [31.0.47.*]
    Ja tylko dokupuje :))
    a jak uważasz, na ile spadnie kurs elka, ja już więcej nie sprzedaje ale chce jak najtaniej dokupić sprzedane akcje, czy po 1,6 uda się je odkupić - jak myślisz bo prezes i jego swita będą sypać dalej, tak myślę,,,,
  • Re: tylko 250 K głupi narodzie Autor: ~Maxymuss [37.248.164.*]
    Już taniej nie kupisz
    nie kupie, hi hi nadal kupujesz elka bo co dzień to taniej i taniej, ja nie żałuje że oddałem te akcje ale żałuje że nie wszystkie co mam. Prezes sypie kurs leci na pysk i nie długo 0 2 zł można będzie tylko pomarzyć. Ubrali leszcza bez mydła, mnie zresztą też bo płaciłem nawet powyżej 2 zł ale mam nadzieje ze sobie straty odbije kupując po niższym kursie.
[x]
ELEMENTAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.