Technicznie mamy WYBICIE GÓRĄ i w dłuższym terminie kurs powinien podążać do przedziału 10-12 zł a 20 zł. W ciągu najbliższego czasu może nastąpić DYNAMICZNE przyspieszenie wzrostu kursu akcji bo chętnych przybywa. Najbliższe tygodnie wszystko wyjaśnia a nie zdziwi mnie np. w poniedziałek OTWARCIE z LUKA. Nie będzie luki w poniedziałek to moze byc we wtorek - zależy ilu głodnych sępów się zleci :) !!!
Ale trzeba sie zastanowić skąd taki popyt na akcje oraz wzrost obrotów. Nie dali żadnego info raczej wszystko można wyczytać z raportów wiec albo są przecieki na temat 4Q 2019 i wyników albo ktoś skupuje akcje na potęgę
Spójrz na wykresy.
Przebili lokalny opór na poprzedniej białej świecy i na zwiększonych obrotach to czego oczekiwałeś, że kurs nagłe statnie albo się załamie ?
Teraz myślę że może znacznie przyśpieszyć i otworzyć się LUKĄ HOSSY !!!
kierunek 10 zl a jak zacznie sie sprzedaz produkow do USA to wtedy wystrzeli to na dobre Ii nie beda sie bujac miedzy 4 a 4.6 zl tylko z 10 razy wyzej. szeroki rynek w USA zawsze rozpala wyobraznie i skale mozliwosci zwiekszenia obrotow.
powolu do góry i aż dziwne że nikt ostro nie zbiera a fundusze przyglądają się jak ulica przed nosem rozgrywa im papier na coraz wyższych poziomach. trafia ich.
Oj ludzie ludzie... Żadna analiza ani wykres nie "steruje" kursem !!! Ciekawe że zawsze jak jest wybicie to pojawiają się optymistyczne tematy huuuuuraaa i masa mądrali od analiz !!! A jak się kisiło to mądrali nie było i jakoś nikt nie sypał prognozami ?! Jak to jest powiedzcie mi...