Duzo osob tu pisze o tym jak niedowartosciowana spolka. Prosze o argumenty bo prostu nie mam pojecia o spolce i tym co sie z nia dzieje. Ale widze wyraznie wskaznik C/WK na poziomie 10 !!!! To raczej nie swiadczy o niedowartosciowaniu społki..... Nie jestem trolem, pytam bo analizuja technike wyglada bardzo atrakcyjnie, prosze o merytoryczne odpowiedzi co do fundamentow spolki
Spółka bez długów, mało akcji - w ogóle i w obrocie, solidne aktywa (również dzięki wchłonięciu PBSz1. Dodatkowo, kurs od dawna jest sztucznie zaniżany, żeby odstraszyć kupców, klęska wezwania, bo do przymusowego wykupu zabrakło aż 17%, a w pierwszym terminie oddano tylko 32 tysiące akcji i był to zarząd spółki (ja sam mam więcej akcji).
witam spółka ciekawa ,po wchłonieciu Pbsz1 z aktywami o wartosci 202 670 575,90 netto bardzo ciekawy kąsek do ogłoszenia kolejnego wezwania ,oczywiście nie w tak śmiesznej wycenie jak to zrobił Famur z polecenia grupy Tdj. Bardzo dobre wyniki za 3 kwartał ,spółka działa i jest wyspecjalizowana.
Sam interesuje się tą spółką i wybieram każdy popyt poniżej i włącznie z 1,20 Martwi słaba komunikacja i powsciągliwe odpowiedzi z samej spółki, na walnym nie dowiedziałem się niczego szczególnego oprócz obserwacji głosowania nad połączeniem z Pbszu1 bez podwyższenia kapitału zakładowego.
Nowy prezes w spółce ,sama spółka działa w budynku Famuru ,wszystko odbywa się z polecenia głównego młodego biznesmena Pana Domogały który posiada większościowy pakiet akcji Primetechu.
Cena akcji za sztuke - to naprawdę bardzo niska wycena ,w akcjonariacie kilka osób z tzw. ulicy ,szacuje ze ilosć akcji w rękach drobnych to około 200 000 tysięcy. Arkusz zleceń również optymistyczny ,na sprzedaży do 2zł drobna ilość. Spólka idealna do zagrania .: