• kto to kupuje ? Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    w to, że sprzedaje rozczarowana i zdegustowana ulica mogę uwierzyć ale zastanawia mnie kto zatem ustawia te małe koszyczki po parę tysięcy i zbiera jak tylko zaczyna kurs opadać i w jakim celu ... skoro to niby bankrut już to dlaczego nie opadł jeszcze na groszówkę .. dlaczego jak tylko pojawiają sie chętni do sprzedawania poniżej - 5% to z miejsca pojawiają sie chętni do kupowania w tej cenie ... ot zagwozdka ..:) :) .
  • Re: kto to kupuje ? Autor: ~Zwyklyleszcz [31.0.68.*]
    Zawsze ktos kupuje , bankrut nie bankrut, ale tu przeslanek do bankructwa chyba nie ma ? No chyba ze o czyms nie wiemy?
  • Re: kto to kupuje ? Autor: pono2000 [46.223.143.*]
    Sam nie wem ale to jest mega dziwne co tu się dzieję.
  • Re: kto to kupuje ? Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-01-10 o godz. 20:38 pono2000 napisał(a):
    > Sam nie wem ale to jest mega dziwne co tu się dzieję.

dokładnie ...
    jeśli do tego dodamy jeszcze kto jest dużym akcjonariuszem i zerkniemy na 09-10 października
    gdzie to poszło do tego prawie po aktualnej cenie ..
    link

pytań jest wiele odpowiedzi na razie brak ..:)
  • Re: kto to kupuje ? Autor: ~Zwyklyleszcz [37.248.212.*]
    Wyglada ze te pakietowki pochodzily od funduszu Jakubasa i czesc z Quercusa , ciekawe gdzie trafily?
  • Re: kto to kupuje ? Autor: ~Karol [188.146.185.*]
    Mnie to wygląda na pilnowanie kursu z tendencją do przerzucania większej ilości na lewą stronę w celu maksymalnego wykupienia.
    Dnia 2020-01-10 o godz. 20:47 ~Karol napisał(a):
    > Mnie to wygląda na pilnowanie kursu z tendencją do przerzucania większej ilości na lewą stronę w celu maksymalnego wykupienia.

pilnowanie kursu to fakt niepodważalny ..nagminne podbijanie paroma sztukami ale takie zadanie maja tez animatorzy którzy maja podpisana umowę ze spółkę - najczęściej biuro maklerskie ale oni nie zbierają po parę tysięcy

mieliśmy praktycznie 6 sesji bez wolumenu i dziś wypad z konsoli dołem na zwiększonym wolumenie sprawa pozostaje do rozstrzygnięcia w poniedziałek czy to już ustalenie dalszego trendu czy zmyłka grubasa ..

link
  • Re: kto to kupuje ? Autor: ~melv [87.207.63.*]
    Czyli trzymać, będzie wykup?
  • Re: kto to kupuje ? Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    czyżby jakiś ruch dziś się szykował ??
    coś mieszają w zleceniach :) :)
  • Re: kto to kupuje ? Autor: ~1234 [217.153.67.*]
    do wartosci ksiegowej a pozniej sie zobaczy!

ponad 120mln gotówki,jestgotowki wiecej niz ta wycena rynkowa,a do tego AUM ponad 2,8mld zl.Jakubas jako inwestor,ktory moglby swoj fundusz stworzyc poprzez wprodzenia majatku do Rockbridge i przjecie Altusa,mialby conajmniej 10zl per share na start,ze swoimi pakietami akcji w Newagu ,mennicyitd uporzadkowana struktura,i co wazne Fip Fizan na rynku,jego nazwisko tez mialoby odzierciedlenie w wycenie wiec nic tylko przejmowac!
    zeby bylo cieakwiej to za majatek tzn gotowke w firmie moglby ja przejac wiec o czym my mowimy,jeszcze moglby na tym duzo zaorbic,po prostu szach mat!
    wszystko fajnie .. tylko ja bym chciał jakiś ruch .. :) :) ile można czekać
  • Re: kto to kupuje ? Autor: ~Zwyklyleszcz [37.248.213.*]
    Looknij sobie ile lat Jakubas skupowal Netie by ja odsprzedac Solorzowi? Tu tez moze miec taka taktyke
  • Re: kto to kupuje ? Autor: ~klajnak [195.8.221.*]
    Panie i Panowie czyżby coś się w końcu ruszyło ?
    Mam nadzieje, że to nie jest tylko podbitka pod wywalenie...

nareszcie ile można czekać ..:) :) kolega wcześniej już mnie zaczął załamywać z tym przykładem Netii ..:)
    robią co chcą na tej spółce .. ale cóż można powiedzieć jak się pływa w basenie z rekinami... + 18 % w 30 minut i tak samo mogą w dół .. wolumen jest oczywiście znacznie większy na tym odbiciu od ostatnich sesji ale niepowalający .. ale ważne że w końcu jest jakiś ruch
    Mam wrażenie że dzisiejszy ruch w górę, obserwujący traktują jako czysty ruch spekulacyjny….
    Tylko pytanie brzmi: dlaczego tu jest tak mało (jak na razie) trolli naganiających czy to w jedną czy drugą stronę...ta cisza aż zastanawia.

Dnia 2020-01-21 o godz. 14:27 ~klajnak napisał(a):
    > Mam wrażenie że dzisiejszy ruch w górę, obserwujący traktują jako czysty ruch spekulacyjny….

albo czegoś jeszcze nie wiemy .. :) :)

co tu mieli trolować jak tu 2 miesiące kwitliśmy w jednym miejscu, pan czesio tylko podbijał swój watek pisząc jakieś pierdoły ..:) teraz pewnie wywalili z obserwacji więc nawet tego ruchu nie widzą ..:)

no nie wiem czy to spekulacje .. zaczyna sie poważniej robić bo teraz to jest już najwyższy wolumen od lipca tamtego roku ..:)
    W październiku było podobny wolumenowo wyskok, ale fakt znaczny wolumen przy zwyżce kursu.
    Wygląda to trochę tak jakby komuś się trochę spieszyło z zakupami, fakt to jest niezły kanał, gdzie pozytywna informacja może zakręcić nieźle kursem.

A może ma to związek z dzisiejszym raportem NIK na temat GetBack ?

pewnie dowiemy sie jak zawsze po fakcie ..:) :)
    Mam tu mały pakiecik i każdy wzrost jest mi na rękę :)
    … i po zabawie, widłowy chyba dziś już tego nie puści ...
    tez mam takie obawy niestety .. ale z drugiej strony kto wie czy jutro nie będzie powtórki ..może to wyjdzie na dobre .. :) :) już to przerobiłem na tej spółce
    poszło .. moja cześć na widłach również .. :) troszkę jeszcze zostawie na jutro zobaczymy co sie będzie działo .. :)
    … ja tu jeszcze kapkę posiedzę zanim będę mógł wyjść z plusem :)
    ja to skubałem od 1,40 do 1,50 i cud że wysiedziałem tyle czasu cierpliwie .. :) :) ale jak dla gracza którym jestem wynik w + 30 % jest nie do utrzymania .. kasa do kieszeni reszta zabezpieczona stopem tez na godziwym zysku i czekam na jutrzejszy dzień .. :) :)
    tu sie gra z zawodowymi oszustami - akcjonariat ... nie ma żartów z nimi co będą chcieli to zrobią
    1,90 do 2,00 mam na kreskach mocny opór nie będę ryzykował .. w takim przypadku skracam pozycje która jest jak dla mnie mocno zyskowna
    W pełni rozumiem, ja mam czas więc na razie na spokojnie będę obserwował rozwój sytuacji :)

• Re: kto to kupuje ? Autor: ~jkz38 [37.47.48.*]
    Wczoraj rosły też Quercus i Skarbiec. Może to jest jakoś powiązane?
    Quercus odjezdza!!

Panowie starc sie ALtus juz powinien 2zl kosztowac,a nastepnie 3-4zł Quercus powyżej wartości księgowej i wciąż piknie rośnie!
[x]
ALTUS -2,35% 3,33 2025-12-17 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.