Może nie ma wśród nas grubasów ale jesteśmy coraz grubsi i w tym nasza siła , tak naprawdę najwiecej wiszących na hakach jest powyżej 4-5 zł wiec nie ma skąd wziąć dużej podaży poniżej
Bawimy się we wzrosty i spadki na coraz to wyższych akceptowanych przez drobnicę kursach a my akumulujemy
Do 4 zł to jest zwykły spacer bez emocji , może potrwa jeszcze 18 miesięcy a może będzie szybciej - cel jest oczywisty i łatwy do osiągnięcia ( tylko nie dla tych co maja słabą psyche )
W obrocie może jest 15% akcji , reszta to LC i wisielce na hakach powyżej 4 zł , ile z tego już zebraliśmy i nam podobni ???
Myśle że już więcej niż połowę , akumulacja trwa i za kilka miesięcy znikną sprzedający i ruszymy ostrzej do przodu bo i tak nikt z nas nie będzie sprzedawał po 3 zł ( może jakieś minimalne pakiety )
Taka prawda i nikt tego nie zaczaruje a informacje z Holdingu coraz lepsze , za chwile Makler73 przy 2 zł będzie krzyczał : „ jedziemy bez leszcza”
Ryzyko to było kupować po 40 gr jak prawdopodobieństwo utraty Idea i Noble było na poziomie 80% i fundy wywołały wszystko za grosze , teraz jest kupowanie 100 zł za 20 zł i to właściwie bez ryzyka długoterminowego :)
myślę dokładnie tak samo, jestem malutkim graczem ale jestem pewiem że ta spółka do dobrze zarobić. P.s. Mógłby ktoś podać ile akcji jest w arkuszu na sprzedaż i do jakiej wartości? niestety nie mam takiej opcji a ciekawi mnie czy 100tysi papierów wychodzi powyżej 2zł
Tu masz koszyki sprzedazy...nie przywiazywal bym to tego wagi bo po dobrym info wieksze straszaki wystawione przez tych co teraz chca tanio odkupic zostana podciągane.