Faktem jest, że gruby dzisiaj dwoil się i troil żeby zebrać jak najwięcej poniżej 0,15. Nie za bardzo mieli od kogo kupic, tak pewnie mielibyśmy obroty pod 100tys.Trochę już się znam na takich zagrywkach. Ten zjazd na 0,13 to typowa podpucha, chcieli wystraszyc drobnice. Pytanie tylko dlaczego akurat teraz im zależy na akcjach. Albo idzie info i maja cynk, albo spekula z większym kapitałem chce skupić duży pakiet i sterować kursem w co wątpię. Pewnie niebawem się wyjaśni o co chodziło, ale ulica dowiaduje się ostatnia, wiadomo. Z jednej strony kusi bo pewnie coś się wydarzy, a z drugiej strach inwestować większej kasy we Fluid, jest wiele innych spółek. Co o tym myslicie?
Jaki gruby co ty fantazjujesz. Obroty kilkadziesiąt patoli, spanie ile się da. Fundamentalnie to już truposz, produkcji od dawna nie ma, pies z kulawą nogą nie chce niedziałającej technologii, zadłużenie dziesiątki milionów, zajęcia komornicze, pod co ktoś ma to zbierać. Wydoroślej
Po prostu napisałem co myślę. Na giełdzie jestem od wielu lat więc coś tam już widziałem. Ja tu nikogo na kupno ani sprzedaż nie namawiam. Sam się przyglądam póki co. Sypacz sprzedał po 0,13 a nie chciał 200 tys akcji po 0,14? Zastanów sie sam
Zawsze jak coś spada w dół o setki procent to są chętni na łapanie noża pod odbicie, 200k akcji to niecałe 30k zeta. Faktycznie grubas. Nie wiem czy będzie odbicie piszę tylko że fundamentalnie to trup i miliony akcji są do wywalenia. Żadnego inwestora ani kasy z Indonezji nie będzie
Kolego też coś mi to wygląda na zbieranie akcji i nie sądzę że kupuje to ktoś bez wiedzy licząc że bankrut odbije parę groszy myślę że liczą na dużo więcej.