• Podaż nieprzygotowana ??? Autor: ~Fan [80.82.29.*]
    Dzisiaj znaczna przewaga popytu, ale gdzie jest podaż???
    W arkuszu 4 zlecenia dosłownie po prawej. Wszyscy ubrani trzymają papier, tylko po co???
  • Re: Podaż nieprzygotowana ??? Autor: ~ehhhhh [83.26.229.*]
    jak to po co? co za młot :D a co chesz kupić jak wszytsko drogo jak cdprojekt i playway
    na czym chcesz chlopie zarobic?
    widac ze uwielbiasz straty i widze twoją flustracje
    po 25pln bedziemy sprzedawać to Ty bedziesz wtedy kupował :D haha
    pozdrawiam
  • Re: Podaż nieprzygotowana ??? Autor: ~Piotr [78.11.152.*]
    Powinieneś zrozumieć, że nie ma takiego pojęcia, którym zatytułowałeś swój wpis. Stosuje się natomiast określenie o cofnięciu podaży. Jest chyba z logicznego punktu widzenia dość oczywiste, że podaż cofa się gdy jest mocny (dominuje) popyt. Jego siła w efekcie determinuje wzrost kursu...
    Jak tam skubiący i Wasze skubanie? Wziąłem sobie do serca te Wasze wpisy o skubaniu i również poskubałem ostatnimi tygodniami/miesiącami ładnych kilka tysięcy akcji, generalnie po 3,1 i w okolicy :-)
    To kiszenie musi się w końcu skończyć. Zobaczymy czym się wykażą w najbliższym czasie. Jedno jest dla mnie oczywiste. Kogoś mocno zirytowali, bo 4-5.01 przypuszczono na nich wręcz zmasowany atak negatywnymi opiniami o najnowszej grze we wstępnym dostępie. To jak masowo się pojawiły oraz, że pewien nietypowy język pojawił się w nich kilkakrotnie, świadczy w mojej ocenie o zmowie.
  • Re: Podaż nieprzygotowana ??? Autor: ~inwestor_jr [188.147.38.*]
    Zawadzki nareszcze poszedł sobie = konieć produkowania gier dla jego firemki wydmuszki Ultimate na bandyckich warunkach 20%. W normalnym uczciwym świecie producent dostaje 50-70% od przychodu ze sprzedanej kopii.
[x]
MOONLIT 0,00% 0,35 2026-05-11 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.