• A co tak zacichli, a?? Autor: ~Gracz [83.29.71.*]
    Widły, a tu cisza:)
  • Re: A co tak zacichli, a?? Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Wszyscy zajęci sprzedawaniem papieru :)
  • Re: A co tak zacichli, a?? Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    Dnia 2020-01-09 o godz. 09:57 ~bart napisał(a):
    > Wszyscy zajęci sprzedawaniem papieru :)

okulary przecierałem.. :) :) ale jednak dobrze widziałem :) :)
    no ci którzy kupowali po 11,50 raczej nie maja powodów do narzekania ..:) :) nawet ci którzy zaufali kreskom i brali po 11,90 :) :)
    kurcze a chciałem jeszcze jutro troche dobrać, drugi raz górne widły to już chyba nie są żarty
  • Re: A co tak zacichli, a?? Autor: ~xxx [195.189.85.*]
    Ja dobierałem po 14 i cały czas jestem dobrej myśli. Od początku tygodnia próbowałem dokupić jeszcze po swoich ustalonych cenach, ale się nie udało. Dziś rano nie miałem czasu ustawić zlecenia a tu bach w górę :)
    poszło moje kupowane po 11,50 .. jak dla "gracza" a takim jestem (co innego inwestor) to bardzo dobry wynik + 47 % ..reszta sobie siedzi i czeka na rozwój sytuacji dalszy ... moim zdaniem gra "technik" i to bardzo dobry technik a to dla mnie bardzooooo dobrze :) :)
  • Re: A co tak zacichli, a?? Autor: ~Ser [188.147.108.*]
    Dzieci ja czekam na 48 zł a wy nie??
  • Re: A co tak zacichli, a?? Autor: ~Dandi [195.242.64.*]
    A ja na 168
  • Re: A co tak zacichli, a?? Autor: ~rumpel [149.156.213.*]
    Mi 100 wystarczy.
    Ja co najmniej do 30 zł na pierwsze skrócenie pozycji, zależy jeszcze co się bedzie działo po drodze, zauważmy że póki co rośniemy bez infa. Jak będzie wyglądał wzrost przy jakimś pozytywnym infie o nowej produkcji, premierze MMO ,itd? Odpowiedzcie sobie sami na to pytanie. Do tego TS2 cały czas się pobiera i powoli idzie w góre w reve na sensortower a TS1 nadal mocno się trzyma gwarantując stałe zainteresowanie drugą częścią w zasadzie bez ponoszenia żadnych kosztów marketingowych.
  • Re: A co tak zacichli, a?? Autor: ~rumpel [149.156.213.*]
    Ja tylko żałuje że tak mało kupiłem po 12 zł.
    Pytanie czy dokupować teraz czy czekać na lekką korekte bo zaraz mogą być kolejne widły.
  • Re: A co tak zacichli, a?? Autor: ~xxx [195.189.85.*]
    Też mam trochę środków na zakup, ale poczekam na koniec sesji bo tu różne już "wystrzały" miały miejsce :)
  • Re: A co tak zacichli, a?? Autor: ~MIS [5.184.9.*]
    Witam
    Widac ewidentnie zbieranie z przerwami na wyjscie ludzi z krotkimi pozycjami, spokojne czyszczenie przed dalszym upem cele 1771 i potem ponad 19
    Tbull pokaże zyski, to będą o wzrosty.
  • Re: A co tak zacichli, a?? Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-01-09 o godz. 12:27 ~Dandi napisał(a):
    > Tbull pokaże zyski, to będą o wzrosty.

brawo w końcu rozsądny wpis ..:) :) napisany palcem Dandiego ..:)
    tylko to niestety działa troszkę inaczej jeśli chodzi o kurs .. ale to temat nie na dziś ..:)

No proszę jak się ładnie zapowiadało, ale się zessrało - piękna dystrybucja.
  • Re: A co tak zacichli, a?? Autor: ~borewicz [195.35.80.*]
    nie ma się co dziwić, gdybym miał cenę zakupu ok 12-13 też bym sprzedawał. Szybkie 30%miło przygarnąć
    Dnia 2020-01-09 o godz. 15:45 ~borewicz napisał(a):
    > nie ma się co dziwić, gdybym miał cenę zakupu ok 12-13 też bym sprzedawał. Szybkie 30%miło przygarnąć

dokładnie ..
    INWESTOR który w tej cenie zakupił powinien postawić stopa zabezpieczając sobie jakiś zysk (indywidualna ocena jaki) i siedzieć na du... przesuwając go co parę sesji jeśli kurs dalej będzie tak sie zachowywał bo ruch od 11,50 jest stabilny i ma siłę nadal ... a GRACZ mojego pokroju niestety takiej okazji realizacji zysku nie przepuści ..
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.171.121.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dnia 2020-01-09 o godz. 15:35 ~Dandi napisał(a):
    > No proszę jak się ładnie zapowiadało, ale się zessrało - piękna dystrybucja.

moderator uznoił mi posta wiec nie będę sie powtarzał .. :) :)
    jesteś "miszczem" w interpretacji zachowania kursu .. :) :) :) taki perfekcyjny anty-wskaźnik :) :)
    kurs wędruje "obecnie" na + 13% przy wolumenie dziennym najwyższym w tym roku prawie najwyższym na te chwile od dołka 11,50 a ty piszesz DYSTRYBUCJA ..
    brawo .. brawo ..brawo .. pogratulować ..:) :)
  • Re: A co tak zacichli, a?? Autor: ~tłumik [188.146.226.*]
    Dnia 2020-01-09 o godz. 16:32 ghost-man napisał(a):
    > Dnia 2020-01-09 o godz. 15:35 ~Dandi napisał(a):
    > > No proszę jak się ładnie zapowiadało, ale się zessrało - piękna dystrybucja.
    >
    > moderator uznoił mi posta wiec nie będę sie powtarzał .. :) :)
    > jesteś "miszczem" w interpretacji zachowania kursu .. :) :) :) taki perfekcyjny anty-wskaźnik :) :)
    > kurs wędruje "obecnie" na + 13% przy wolumenie dziennym najwyższym w tym roku prawie najwyższym na te chwile od dołka 11,50 a ty piszesz DYSTRYBUCJA ..
    > brawo .. brawo ..brawo .. pogratulować ..:) :)

Drogi Wesołku,
    Zachowaj te swoje mądrości wisząc cierpliwie wisząc na swoim haku - stabilny to był zjazd z 215 na 11 ...

>
    > Drogi Wesołku,
    > Zachowaj te swoje mądrości wisząc cierpliwie wisząc na swoim haku - stabilny to był zjazd z 215 na 11 ...

dokładnie dla kogoś kto kupił po te 215 zł i trzymał do 11,45 to był stabilny zjazd, na jego głupocie ....
    rozczaruje cie ale dla mnie TBL to nadal spółka na której mam zyski i nadal je powiększam tak jak po dzisiejszej sesji .. wiec nie bardzo rozumiem o jakim haku piszesz :) :)
  • Re: A co tak zacichli, a?? Autor: ~tłumik [188.146.227.*]
    Dnia 2020-01-09 o godz. 18:09 ghost-man napisał(a):
    >
    > >
    > > Drogi Wesołku,
    > > Zachowaj te swoje mądrości wisząc cierpliwie wisząc na swoim haku - stabilny to był zjazd z 215 na 11 ...
    >
    > dokładnie dla kogoś kto kupił po te 215 zł i trzymał do 11,45 to był stabilny zjazd, na jego głupocie ....
    > rozczaruje cie ale dla mnie TBL to nadal spółka na której mam zyski i nadal je powiększam tak jak po dzisiejszej sesji .. wiec nie bardzo rozumiem o jakim haku piszesz :) :)

Zawsze podziwiam takich, jak ty.
    Dnia 2020-01-09 o godz. 22:08 ~tłumik napisał(a):

> Zawsze podziwiam takich, jak ty.

ja również takich jak Ty bo bez nich nie byłoby giełdy ... niestety tu nic się nie tworzy z powietrza ....aby ktoś mógł zarobić ktoś inny musi stracić ... jeśli ktoś dużo stracił ktoś inny dużo zarobił .. jeśli patrzysz tylko w przeszłość i użalasz się nad swoimi błędami zamiast wyciągnąć z nich wnioski i naukę nigdy nie bedziesz widział przyszłości .. dla Ciebie nastał czas pożegnania się z przeszłością albo z giełdą ..wybór należy co Ciebie
[x]
TBULL 1,01% 4,00 2025-09-26 11:19:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.