• DRAMAT UBRANYCH :( Autor: ~Frajerzybezszans [37.30.56.*]
    Frajerzy marzyli o zyskach a tu lipa LC nie nadąża rozdawać ciepłych posiłków dla coraz większej grupy bezdomnych posiadaczy jego syfu ale spokojnie zaraz trole wam napiszą jak dokupują kolejne wirtualne pakiety i się cieszą jak fajnie że spada :) tak jak pisałem kilka dni temu zamarznięcie na peronie jak bezdomni z wiarą że będzie lepiej HAHAHA okrutna prawda jest taka że puki co lepiej nie będzie przykro mi ale musicie siedzieć grubo ubrani bo idzie zima mroźna zima HAHAHA
  • Re: DRAMAT UBRANYCH :( Autor: rafcyk [5.173.41.*]
    Na peronie ?? My w pociągu jesteśmy
    Ty jesteś na peronie buachchchaaa
  • Re: DRAMAT UBRANYCH :( Autor: ~Nowy [83.28.254.*]
    Dnia 2020-01-09 o godz. 09:20 rafcyk napisał(a):
    > Na peronie ?? My w pociągu jesteśmy
    > > Ty jesteś na peronie buachchchaaa

rafcyk stoi na peronie dla nieuków. Ubrali chłopca a teraz wyje.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.184.234.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: DRAMAT UBRANYCH :( Autor: ~tadek79 [37.248.155.*]
    Ja cały czas dobieram sukcesywnie i Jak Rafcyk powiedział my w ciepłym pociągu jesteśmy tępa dzido
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.30.56.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: DRAMAT UBRANYCH :( Autor: ~Nowy [83.28.254.*]
    DRAMAT NIEMOT KUPUJĄCYCH AKCJE GETIN. DOBRZE WAM TAK. TA SPÓŁKA NIE JEST WARTA NAWET 0,70 GROSZY
  • Re: DRAMAT UBRANYCH :( Autor: ~mitogra [83.31.139.*]
    Dnia 2020-01-09 o godz. 09:17 ~Frajerzybezszans napisał(a):
    > Frajerzy marzyli o zyskach a tu lipa LC nie nadąża rozdawać ciepłych posiłków dla coraz większej grupy bezdomnych posiadaczy jego syfu ale spokojnie zaraz trole wam napiszą jak dokupują kolejne wirtualne pakiety i się cieszą jak fajnie że spada :) tak jak pisałem kilka dni temu zamarznięcie na peronie jak bezdomni z wiarą że będzie lepiej HAHAHA okrutna prawda jest taka że puki co lepiej nie będzie przykro mi ale musicie siedzieć grubo ubrani bo idzie zima mroźna zima HAHAHA

No właśnie jesteś jak Twój nick, bez szans; poza tym sprawdź pisownię póki i prognozę pogody na zimę. hahahaha
[x]
GETIN 0,00% 0,50 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.