.... a przedmówca , że tak powiem w gorącej wodzie kąpany czy nabył po 6 zeta i płacze ......... pocieszę Ciebie 6 zeta tu zaraz będzie wspomnieniem typu czemu nie brałem ?
Nikt się nie pochował. Ci co mieli kupić to kupili. Teraz trzeba czekać śpiąc spokojnie. Potem mamy dywidendę, fundament jest dobry i to jest podstawą dla moich decyzji. Nazywam się inwestorem a nie graczem. Wam pozostawiam postawę behawioralną a ona bywa niekiedy zgubna.
Na małych obrotach ale rośnie, to normalne ponieważ mamy opór przy 6 zł. Albo będziemy w trendzie bocznym albo przelecimy przez 6 złotych i nawet nie będziemy wiedzieli kiedy. Ale ja nic już nie pisze bo nie jestem tu lubiany.
Dnia 2020-01-14 o godz. 15:36 ~Investor napisał(a): > Na małych obrotach ale rośnie, to normalne ponieważ mamy opór przy 6 zł. Albo będziemy w trendzie bocznym albo przelecimy przez 6 złotych i nawet nie będziemy wiedzieli kiedy. Ale ja nic już nie pisze bo nie jestem tu lubiany.
Szkoda, że to tak idzie ale idzie. Zawsze muszę trochę czekać , moje decyzję po analizach są zawsze dość wczesne. Dobrze typuje spółki ale prawie zawsze muszę się naczekac. Z Jrholding czekałem kilka miesięcy aż wystrzeliło. Jak przebije 6 to już pójdzie , tam jest mocny opór , który się wyznaczył po pierwszym nurkowaniu po debiucie.