Pomimo zdruzgotania upadłością Fluidu i utratą sporej sumy pieniędzy, pomyślałem (tak, pomyślałem!) że możemy pospołu, uratować naszą umierającą perełkę. Zamieszczajcie tu swoje pomysły.
Ja mam taki: Posiadam cztery kible z połowicznie usuniętym brązem, Może je Janek wynajmie i zarobi pierwsze pieniądze? Gotów jestem pokryć koszty wysyłki!
Tylko, że wynajem toi-toi to 200 zł na miesiąc. Z czterech to chyba będzie 800 zł. Wprawdzie Gładki nigdy tyle nie zarobił, ale to wciąż mało, by spłacić 60 000 000 zł. Może zakład przetwórstwa końskiego łajna?
no ladnie nawet nie sa po 1 gr jak kazda prawie spolka na tym badziewnym newconnecie sam newconnect na newconnecie tez bylby po 1gr wogole po co to jest a fluid to mial biowegiel statkami a prezes jako kapitan titanica utonol gdzies z parpem haha esperotia zamiast przejac carbo to carbo przejelo esperotie to caly newconnect bananowy bajki opowiadaja ze to bylo po 2 zl
Przybyłoo kilku trolli, którzy ze swych haków błagaja o amnestię. Zapomnieli, że to Fluid nie wybacza swym gruzownikom. Upadłość trwa, komornik licytuje resztki a nadzorca wysłał raport dla Sądu.
Hahaha ja wam zaraz zacznę wywalać te papierki co nabyłem po 13 - 14 grocholi .... mam tego kupę , wy możecie tylko pomarzyć .... trolle forumowe , naganiacze !!!!!!!!!!!