LOL. Ot, roguelike dungeon crawler z pixel artowa grafika. 10 lat temu - gralbym. Obecnie jest masa lepiej zrobionych tytulow. Jednak nazywanie tego gra dla niedorozwojow, coz... trzeba samemu takim byc...
Wydaje mi się ze bardziej o to chodzi by CFG najpierw zaistaniło jako wydawca. Im więcej tytułów tym lepiej - ten symulator gołębia który onion wczesniej zrobił miał dobre oceny ale słaby marketing. Będzie mozna porównac ile tego sprzedadzą - nie liczę na wiele ale w ten sposób zdobywa się doświadczenie :)
Dziękujemy za sprowadzenie naszej gry do "niedorozwojów", profesjonalizm tego portalu nie przestaje nas zadziwiać. Gra jest robiona, nie pod wasze kochane akcje, a pod fanów i pasjonatów gier typu roguelike. Ludzi którzy widzą TO COŚ w stylistyce retro jak i mechanice jaką im prezentujemy.
Jeśli już macie krytykować gry, za wygląd w tym przypadku, zachęcam do odrobienia pracy domowej i nie robienia z siebie idioty, produkcja nie używa stylistyki pixelowej... a od ponad pół roku nawet w pełni voxelowej nie używa. Porównywanie jej do minecrafta to kolejny symbol waszych "niedzielnych" opinii. Ponieważ minecraft korzysta z kompletnie innego stylizowania... ale po co wam to tłumaczyć przecież "nie sprzeda się, bo to gówno".
Nie wypowiadajcie się proszę na temat gier jeśli jedyne co o nich wiecie to statystyki sprzedaży. Miłego inwestowania :)
Zamiast obiecanego trailera ACS pokazali jakiś badziew ,który może kupia ze 2 -3 sooby. Szkoda czasu na takie rzeczy. Rozumiem,że chcą zbudować swoje koto wydawcy ale takimi grami?? Czy nie moga sie dogadać z któryms z producentów z grupy PLWu na wydawnictwo normalnych gier?
Jakby pokazali dzis trailer ACS to kurs mógłby skoczyć nawet do 15 zł a tak to dalej kiszonka..... Nie rozumiem na co czeka Prezes???
Konto wydawcy. Gra jest Pixel z generatorem lokacji i multiplayerem. Sprzedaj mi swoje akcje pogadamy po 10 premierach małych niezbyt pięknych minecraftow CFG.
Widze ze wielu oczekuje tutaj drugiego wiedzmina 3 albo GTA.
Ta spolka juz dawno nakreslila nowy kierunek rozwoju i wydaje mi sie ze ten tytul dobrze sie w to wpisuje.
Jak ktos watpi w popularnosc pixeli to sie moze zdrowo zdziwic.
Kto jak kto, ale akcjonariusz CFG nie powinien lekceważyć gier pixelowych. Dla przypomnienia pamiętnego 15 sierpnia 2018 r. Phantom Doctrine został pokonany przez Graveyard Keeper - niby prosta, kiepsko wyglądająca gierka, a jednak.