• Prime bit investments Autor: ~ciekawy [193.17.174.*]
    Wiem, ze to forum dotyczy Games, ale w portfelu wlascicieli pojawila sie kolejna "firma" - prime bit investments. Czy to ma jakis wplyw na wynik finansowy spolki?
  • Cuda Panie Cuda Autor: ~smieszko [194.36.108.*]
    Co cikekawe na stronie http://www.primebitinvestments.com/investor jest napisane, że produkty takie jak IT Manager oraz
    Wirtualny Kelner są "Stworzone w całości przez pracowników spółki Prime Bit Studio Sp z o.o. – od pomysłu do realizacji. Oba produkty cieszą się dużym zainteresowaniem wśród przedsiębiorców, którzy dzięki nowym rozwiązaniom rozwijają swoje firmy i podnoszą ich atrakcyjność.". Stoi to nieco w sprzeczności z ostatnik komunikatem spółki, gdzie prawa do oby produktów, zostały odsprzedane spółce Primebit Studio. Jak zwykle zupełny brak transparentności.
  • Re: Prime bit investments Autor: ~Kukurukuu [89.64.0.*]
    Obstawiam że PBS wzięło jakąś dotacje, na rozszerzenie działalności, otworzenie biura albo coś w tym stylu. Skoro wzięli dotacje, to muszą pokazać, że działają bo inaczej ktoś kto kontroluje te dotacje by im dał kare czy coś(To tylko moje domniemanie, prawda może być inna) Byłem ich pracownikiem i wiem jak to wygląda, np. pracownicy dostają szkolenia, oczywiście współfinansowane przez UP, albo coś takiego, szkolenie się nie odbywa, ale pracownik podpisuje kwit, że się odbyło i dogadują się z jakimś ośrodkiem szkoleniowym. Szkolenia nie ma / na papierze jest - ośrodek dostaje swój %, firmie zostaje reszta... A pracownik w CV może wpisać, że ukończył kurs. ;)
[x]
PBGAMES -5,03% 0,17 2025-10-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.