Chyba masz tam konto bo bez logowania tych danych nie widać.
Nigdy nie miałem zaufania do analizy technicznej, no może odnośnie aktywów firm z długą historią i konkretnymi wynikami.
W tym przypadku to trochę wróżenie z fusów. Ale mówię to mając kupione te papiery już dawno
No wiesz, niektórzy twierdzą że to fundament. Ja oczywiście się nie znam. Są i jeszcze lepsze analizy wskaźników BTV.Sądzę że to dane ogólnodostępne. Pogrzebać tylko trzeba, Zresztą źródeł gotowych jest sporo.
Dla mnie wykupione tu, to tyle że pójdzie w górę,bo przy wpływającym po malu nowym kapitale na nową działalność i po zmianie strategii spółki obie strony czekają na pierwsze gry. Jedni chcą się odkuć za lata trzymania a drudzy patrza wciąż co z tego będzie.Załamania żadnego teraz nie należy się spodziewać bo duży akcjonariusz jest jeden. Tak naprawdę to jakoś od jesieni coś się w spółce dzieje i od wtedy kurs idzie w górę. To za krótki okres, za mały zysk i za dobre perspektywy by się wycofać. Ale może to i wróżenie z fusów.
Eee tam, Nic się nie wali. Panowie potupia nóżkami, pozabijają kilkaset osób, Ropa i gaz jeszcze skoczy, nachapia się kasy i potem będą konsumować swoje bogactwo.A Irak pozostanie Irakiem. Do Polski zjedzie tania siła robocza. Uwaga sa i diamenty tj ludzie wykształceni i cho....ie inteligentni.
Jest okazja, zwiedzić bliski wschód bardzo tanio. Ceny wyjazdów są zarąbiste 8 dni objazdowki za 450 EUR,