Dnia 2020-01-07 o godz. 14:31 ~westors napisał(a): > nie,myślę że ktoś ustawił STOP > i teraz musi odbierać > ale kierunek jest jasny > > Warren to myszowaty,kristoffer,Taaa,czy może jeszcze jakiś inny westors > przyznaj bo się można pogubić
Tak się zastanawiam czy ty jesteś taki wyrachowany czy taki naiwny ?
Dnia 2020-01-07 o godz. 14:21 ~Baca napisał(a): > Pewnie ,że tak będzie oj będzie ale 60 grocholi za papier i tyle w temacie ,,,, za to znikną trolle i naganiacze !!!!!!!!!!
A co ty byś tam baco wycenił na 60gr ? Przecież nawet jakby ta technologia jakimś cudem zadziałała to mają tyle długów do spłacenia że jeszcze długo się nie podniosą. Oczywiście cuda rzadko się zdarzają lub wcale więc na tą technologię ja bym nie liczył - po tylu latach i wpompowanych tylu milionach jak coś nie działa to nie będzie. No ale ktoś to sprytnie rozgrywa , wzbudzi nadzieję że to już , trochę podciągnie do góry i jak już się ustawią po lewej to buch ile się da ale żeby za nisko nie spadło.
Warren ''wyrachowani'' to raczej wy jesteście Przecież nikt nie wierzy że tak z altruistycznie dbacie o inwestorów nie posiadając akcji Coś tu chyba nie gra nieprawdaż ?
Dnia 2020-01-07 o godz. 14:58 ~westors napisał(a): > Warren ''wyrachowani'' to raczej wy jesteście > Przecież nikt nie wierzy że tak z altruistycznie dbacie o inwestorów nie posiadając akcji > Coś tu chyba nie gra nieprawdaż ?
Ja ostrzegam przed zakupem bo wiem że to padlina i tyle , jeżeli uważasz inaczej to weź zapakuj swoje 4 litery podjedź do Sędziszowa i zobacz co tam się dzieje i zapytaj prezesa dlaczego nic i to po tylu latach od otwarcia. Oczywiście jak książę będzie chciał z tobą rozmawiać to ci pobajeruje jak zwykle że już za chwilę już za momencik jest inwestor i wyjdą na prostą - tylko kto przy zdrowych zmysłach w to jeszcze wierzy ? Chcesz te akcje masz w to wszystko wiarę to trzymaj tylko później nie płacz że zostałeś z zapisem na rachunku. Jeżeli jednak pchasz je teraz w rynek i robisz dobrą minę do złej gry to pamiętaj że karma wraca i dla paru groszy stracisz coś co nie wróci nawet jak za jakiś czas zmienisz nicka - przed lustrem zawsze wyjdzie kto jesteś.
Uuuu Warren ale wywód,i znowu tak altruistycznie ? W lustro to muszą spojrzeć twoi kumple którzy permanentnie kradną nicki nie chcą pokazać swojej twarzy czy co ?
Dnia 2020-01-07 o godz. 15:20 ~westors napisał(a): > Uuuu Warren ale wywód,i znowu tak altruistycznie ? > W lustro to muszą spojrzeć twoi kumple którzy permanentnie kradną nicki > nie chcą pokazać swojej twarzy czy co ?
Ten oszołom z fekaliami to raczej twój kumpel nie mój. Już ci też pisałem żebyś się tak nie pieścił z tym swoim nickiem bo i tak nic nikomu nie mówi tym bardziej nie widać na nim twojej twarzy. Spróbuj zamiast uciekać od pytania na nie odpowiedzieć. Na co tutaj liczysz ?
na co liczę ? na uczciwość poza tym na wdrożenie super technologii ''na czasie'' ''oszołom z fekaliami'' o którym piszesz to nie mój kumpel chyba byś nie chciał żeby ktoś w ten sposób pisał pod twoim nickiem