Panowie czyżby to ten ruch. Tak to wygląda, że w średniej perspektywie ok 6 miesięcy koniec męczarni. Gdzie będziemy za ok pół roku. Myślę że w okolicach 70 PLN. Jak się zachowają poszczególni forumowicze? Prawdy się nie dowiemy, chyba że ma otwarciu...
Oczywiście, ale powiem Wam że z mojego 19 letniego już doświadczenia wynika że wchodzimy w ten właściwy ruch w trendzie wzrostowym. Nigdy nie napiszę że już nie zejdziemy poniżej pewnego poziomu czy nie przekroczymy ale jak wiecie w grudniu już mnie kości strzykaly... Kłóciłem się z wieloma osobami tutaj jak przekroczyło 50 że będzie zjazd. Opluto mnie i tak bywa. Teraz już trochę czasu mało na zjazdy. Mamy końcówkę 2 fazy, mamy spotkania w USA. Zagrożeniem jest spor ws salmexu z glaxo. Gdyby nie to i fakt że prowadzę budowę wziąłbym kredyt nawet, jak tobik:-)
Hyhy. No kurczę, tak by wypadało... Budowa wchodzi w ten etap że co nie dotkne do 10 k, a kurs cln trochę odjechał. Nie wykluczam jednak lewaru delikatnego bo Tobik ma dużo więcej akcji...
To tak z przymrużeniem oka. A tak na poważnie to jestem przerażony tym, że tak jednoznaczna jest sytuacja techniczna i jednocześnie tak dobrze się układają sprawy fundamentalne. Zbyt piękne...
Który to już Twój post Miły o tym, że akurat teraz ma miejsce wybicie? Daj se spokój, niech takie bzdety pisze tobik i reszta tej śmietanki towarzyskiej. Mamy podbitkę, bo Salmex, ale to nie ma znaczenia. Liczy się esketamina i to będzie decydowało o kursie. Jutro może byc 50, pojutrze 52, a w piątek 39. Przecież to nie pierwszy raz, a jaka była podniet aprzy 52!
Nie było 52 zł, było niespełna 51 na końcówce ruchu zapoczątkowanego nota bene również w styczniu tyle że 2019. Ruch trwał 3 miesiące i był wysilony na maxa w okolicach 50 zł. Zrobiony na chama wbrew wykresowi, więc później stało się, co się stało. Tu sytuacja techniczna jest z goła odmienna, papier przygotowany. Fundamenty idą w parze, a mimo tego ludzie oddają w okolicy 50 zł...
Moim zdaniem dzieje się tak ponieważ bez partneringu możemy zajechać max do ok 58 zł, a realistycznie kręcić się 50-53...
Natomiast w oczekiwaniu na zakończenie 2 fazy gdyby się to wydłużało może się znowu nieznacznie cofnąć...
Tak czy inaczej nareszcie się coś dzieje