• Aleja symbolem GPW Autor: ~bill [204.110.59.*]
    Cos takiego jest nie do pomyslenia w powaznych panstwach. Spolka olewa temat publikacji raportow i wszystkich swoich obowiazkow GPW zawiesza notowania i... cisza. W miedzyczasie zapewne kapital jest transferowany na inne konta tak zeby po ogloszeniu upadlosci i zajeciu przez syndyka okazalo sie ze nic nie maja i nie ma skad sciagnac naleznosci.
    I jak tu sie dziwic ze nasza gielda umiera? Kto normalny bedzie tu inwestowal?
  • Re: Aleja symbolem GPW Autor: ~szefuncio [185.189.113.*]
    Kumaty zainwestuje w GPW, aleja to była spółka dla Januszy, nie wiedzieliście tego? Ktoś wam to tutaj ciągle uświadamiał ale wy pluliście jadem, teraz jakoś nikt nie kwapi się do plucia?
  • Re: Aleja symbolem GPW Autor: ~Alek [89.64.21.*]
    Temat sie jeszcze nie skonczyl. Niech nikt nie mysli ze to sobie tak przycichnie
  • Re: Aleja symbolem GPW Autor: ~xxx [45.33.131.*]
    Alek działasz coś w tej sprawie,czy tylko piszesz na forum?
  • Re: Aleja symbolem GPW Autor: ~abc [165.225.36.*]
    Tylko pisze. Jakby miał zadziałać, to zrobiłby 2 lata temu, kiedy zaczął pisać. Może to nawet Wiktor we własnej osobie sieje tu zamęt, że niby ktoś coś robi dla wyjaśnienia sytuacji, żeby inni nie grzebali.
  • Re: Aleja symbolem GPW Autor: ~Alek [89.64.21.*]
    Nie dzialam bo zbieram kase na prawnika, drogi jest, ale nie tylko ja mam zamiar isc z tym do sadu, ktos tu pisal ze ma gotowy pozew. Ja chetnie przylaczylbym sie do takuego zorganizowanego pozwu bo i koszty mniejsze. Czy ktos cos dziala.
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.