Cos takiego jest nie do pomyslenia w powaznych panstwach. Spolka olewa temat publikacji raportow i wszystkich swoich obowiazkow GPW zawiesza notowania i... cisza. W miedzyczasie zapewne kapital jest transferowany na inne konta tak zeby po ogloszeniu upadlosci i zajeciu przez syndyka okazalo sie ze nic nie maja i nie ma skad sciagnac naleznosci. I jak tu sie dziwic ze nasza gielda umiera? Kto normalny bedzie tu inwestowal?
Kumaty zainwestuje w GPW, aleja to była spółka dla Januszy, nie wiedzieliście tego? Ktoś wam to tutaj ciągle uświadamiał ale wy pluliście jadem, teraz jakoś nikt nie kwapi się do plucia?
Tylko pisze. Jakby miał zadziałać, to zrobiłby 2 lata temu, kiedy zaczął pisać. Może to nawet Wiktor we własnej osobie sieje tu zamęt, że niby ktoś coś robi dla wyjaśnienia sytuacji, żeby inni nie grzebali.
Nie dzialam bo zbieram kase na prawnika, drogi jest, ale nie tylko ja mam zamiar isc z tym do sadu, ktos tu pisal ze ma gotowy pozew. Ja chetnie przylaczylbym sie do takuego zorganizowanego pozwu bo i koszty mniejsze. Czy ktos cos dziala.