Zarząd, główni inwestorzy, jak zwał tak zwał, pozwolili na lekkie wzrosty na spółce dzięki hypeowi związanemu z wiedźminem. Nakupili towaru po 12-20 PLN i postanowili wyprzedać to, co mają na górce po 30-40. Wiedzą, że akcje teraz znowu będą dropić do poziomu 20-25 PLN, bo drobnica pęka, i wtedy znowu zrobią zakupy. Przed 2 sezonem będzie wzrost, drobnica wskoczy, zarząd znowu wywali papier. I w taki oto sposób dorabiają sobie ładne banieczki na pękającej i naiwnej drobnicy.
Rada dla nowych - czekajcie na <20 PLN. Rada dla utopionych - czekajcie na 2 sezon i jak najszybciej out.
@Luks9213 chłopie radze ci parę baranków o ścianę, a będziesz pisał z sensem twoja teoria to stek idiotyzmów zarząd i właściciele o wszystkich ruchach na akcjach muszą informować komunikatami w dodatku w czasie okresów zamkniętych nie mogą nic robić zawirowania na kursie się zdarzają nie tylko tutaj sam papier powoli się uspakaja, ale chyba ostatniego słowa nie powiedział, taki przynajmniej wniosek można wysunąć jak się spojrzy na niespotykane obroty przez ostatnie sesje... ostatnie spadki, to raczej gra giełdowa niż jakaś przyczyna natury fundamentalnej ps> skąd się biorą tacy doradcy jak Luks9213 ? czegoś, takiego jak spłodził ten ignorant, to ja jeszcze nie czytałem!
Antoni to zwykły szczeniak. Nie raz w ciągu ostatnich lat tak z CD Projektem było... Członkowie zarządu sprzedawali akcje a mimo trendu wzrostowego.
I trzyma się tego argumentu i nudzi, nudzi, że już mnie gowniarz nuży.