Dlaczego ten syfilis powinien kosztować około 13,90-14,00 PLN to pisałem w innym miejscu. Czy możliwy jest ruch powrotny do 10,80-10,90 PLN ? Na tym bagnie wszystko jest możliwie. Ktoś stracił rozum i wyprowadził RSI 14 powyżej 70 punktów (pachnie korektą jak w i dekadzie lipca i w i dekadzie listopada 2019 roku). Dodatkowo kurs wyszedł poza górne ograniczenie wstęgi Boll ( śmierdzi korektą czyli powrotem do wstęgi).
Jako kibic z boku nie robię tłoku. W bajki o przejęciach czy walce to nie wierzę. Niech sobie takie brednie tworzą Ci, którzy znani są z klonowania nicków. Z wyrazami szacunku.
Ktoś traktuje ten walor jak strażniczkę lasu przy A2 (ssak leśny).
Popatrz na wartość obrotów.. żenada. Kiedy kurs będzie wynosił 13,9 -14,0 to można powiedzieć,że straty z 2019 odrobione. To tyle...
Witam.
Co to za balonik...., za raz go prze pompujecie i naturalnie pęknie, kwestia czasu...?
Rekomendacja mocne sprzedaj ....?!!!
Chcę założyć grupę - firmę pro doradczą jak inwestować na GPW przeciętnych obywateli polskich, mam mnóstwo pomysłów, wiedzę i nowe technologie internetowe. Ma to być Tylko Polski kapitał - firma patriotyczna.
Tylko poważne tematy, mile widziani sponsorzy, nazwa i logo do negocjacji .
Pozdrawiam serdecznie wszystkich.