• pokonany opór Autor: ~lev [83.31.152.*]
    możliwy nawrót do 10,85 moim zdaniam, ale wiele wskazuje na wzrosty do 13,40 minimum
    w każdym razie zacząłem dzisiaj kupować ;)
  • Re: pokonany opór Autor: ~Technik [82.132.231.*]
    Zgadza się
  • O tym już było wiadomo wcześniej Autor: ~filand [193.0.116.*]
    Dlaczego ten syfilis powinien kosztować około 13,90-14,00 PLN to pisałem w innym miejscu.
    Czy możliwy jest ruch powrotny do 10,80-10,90 PLN ? Na tym bagnie wszystko jest możliwie.
    Ktoś stracił rozum i wyprowadził RSI 14 powyżej 70 punktów (pachnie korektą jak w i dekadzie lipca i w i dekadzie listopada 2019 roku). Dodatkowo kurs wyszedł poza górne ograniczenie wstęgi Boll ( śmierdzi korektą czyli powrotem do wstęgi).
    Jako kibic z boku nie robię tłoku. W bajki o przejęciach czy walce to nie wierzę. Niech sobie takie brednie tworzą Ci, którzy znani są z klonowania nicków. 
    Z wyrazami szacunku.
  • Re: pokonany opór Autor: ~lev [37.47.41.*]
    idzie jak po szynie
  • Albo udajesz, albo... Autor: ~filand [188.146.107.*]
    Ktoś traktuje ten walor jak strażniczkę lasu przy A2 (ssak leśny).
    Popatrz na wartość obrotów.. żenada. Kiedy kurs będzie wynosił 13,9 -14,0 to można powiedzieć,że straty z 2019 odrobione. To tyle...
  • Re: pokonany opór Autor: ~Domino [31.60.116.*]
    Witam.
    Co to za balonik...., za raz go prze pompujecie i naturalnie pęknie, kwestia czasu...?
    Rekomendacja mocne sprzedaj ....?!!!
    Chcę założyć grupę - firmę pro doradczą jak inwestować na GPW przeciętnych obywateli polskich, mam mnóstwo pomysłów, wiedzę i nowe technologie internetowe. Ma to być Tylko Polski kapitał - firma patriotyczna.
    Tylko poważne tematy, mile widziani sponsorzy, nazwa i logo do negocjacji .
    Pozdrawiam serdecznie wszystkich.
  • Re: pokonany opór Autor: ~Ja [5.173.169.*]
    Kiedy
[x]
AGORA 1,23% 8,26 2026-03-25 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.