• Do inwestujemy. WIG20 Autor: ~transek1975 [91.233.69.*]
    Mam problem z interpretacja wykresu WIG20. Bedzie kolejne RGR, czy cos sie zmienia na rynku, jakie jest Twoje zdanie?
    W mojej ocenie w dluzszym okresie dalsze spadki na WIG20 , przynajmniej do 1850pkt, ale z drugiej strony mamy okres co rocznych wzrostow przynajmniej do maja.

https://invst.ly/pc9yr
  • Re: Do inwestujemy. WIG20 Autor: inwestujemypl [37.47.101.*]
    linkTreści przedstawione są prywatnymi opiniami autora i nie stanowią rekomendacji inwestycyjnych w rozumieniu Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 roku w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, ich emitentów lub wystawców (Dz. U. z 2005 roku, Nr 206, poz. 1715). Autor nie ponosi odpowiedzialności za decyzje podjęte na podstawie niniejszych treści, ani za szkody poniesione w wyniku decyzji inwestycyjnych podjętych na podstawie niniejszych treści.
  • Re: Do inwestujemy. WIG20 Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    buahahahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Do inwestujemy. WIG20 Autor: ~transek1975 [91.233.69.*]
    Ciekawa wizja, ale jednak dla mnie zbyt odlegla. Dla mnie D1 to jest juz kosmos. :)
  • Re: Do inwestujemy. WIG20 Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    ole.wany na maksa...
    Nie wiem czy odległa przyszłośc wszystko jest teraz . Sama zmiana trendu ze spadkowego rzeczywiście nastapiła dwa lata temu ale korekta ktora musi znieśc 0,612 fali pierwszej troche sie przeciagałą (za dobra gospodarka )PO zmianie trendu czerwona linia kurs po przebiciu powraca do przebitej lini testując ją (mógłby wrócic całkiem do przebitej czerwonej lini ale doszedł tylko do pełnego zniesinia fibonacciego. Druga fala znosła dokładnie 0,612 pierwszej fali .Oscylator zszedł do zera i po zejściu
    do zera dał zielono światło na zakupy .. Nie wiem na czym polega problem Pytany o opinie odpowiedziałem .

Dzieki, za Twoja opinie.
    Za wysoki interwał Sorry biorę najwyższy interwał żeby wiedzieć gdzie jesteśmy na dziennym tez ukończona pełna pieciofalowa struktura korekcyjnej C w2 Jak widać 3w Cw2 wybija kanał dołem tworząc głowę sądzę że nastapi wybicie z tego ORGR i podwojenie zasięgu w gorę .link
  • Re: Do inwestujemy. WIG20 Autor: ~Transek1975 [91.233.73.*]
    Na tym twoim miesiecznym wykresie wig20, brakuje mi korekty US inaczej bessy. Gdzie bys ja umiescil ?
    A czy ja pisałem ze jestem jasnowidzem , nie przewiduje czynników makroekonomicznych wiec sam WIG 20 już jest dla mnie ciemna magią jak sie zachowa a jeszcze dokładac US a gdzie jest hossa US na WIG Ja tylko inwestuje w srednie spółki z potenciałem do wzrostu wazne zeby była zmiana trendu ze spadkowego przynajmniej na boczny bo nie lubie tracic .
    Spokojnie, nikt nie lubi tracic. Kazdy ma swoj sposob na zarabianie. Twoj jest w miare bezpieczny. Ja w miare mozliwosci gram z trendem. Czy to jest spadkowy czy wzrostowy, nie ma dla mnie znaczenia. Zadalem pytanie czy umiescilbys, gdzies na wykresie miesiecznym wig 20 korekte/besse. Czy bierzesz pod uwage taki scenariusz w najblizszym czasie jak korekta czy dalej wieczna hossa w US. Dla mnie ta hossa w Stanach, cykl zostal przekroczny, za dlugo juz trwa, mysle ze w tym roku sie zakonczy. A to bedzie szansa po spadku dla naszej gieldy , na wiekszy przyplyw kapitalu zagranicznego. Na bessie tez mozna nie zle zarobic i szybko. :)
  • Re: Do inwestujemy. WIG20 Autor: ~pipipi [185.93.240.*]
    inwestujemypl
    Może by Ci się chciało zerknąć na spółkę Panova?
    Myslę że to koekta ABC ostatniej fali spadkowej Krototerminowo trend wzrostowy pwinno dojśc do czerwonej lini 22,30 gdzie jest 0,618 zniesienie tego spadku Długoterminowo w trendzie spadkowym Dopiero przebicie tej czerwonej lini zmieniłoby układ ..link
  • Re: Do inwestujemy. WIG20 Autor: ~pipipi [185.93.240.*]
    Dzięki inwestujemy.pl.
    W koncu spelnia sie scenariusz RGR Wig20. Teraz tylko czekac do 1850pkt-1900 i kupowac za kazda wolna gotowke, jezeli ktos jeszcze ma ? :)

Od tych poziomow juz musi rozpoczac sie ogolna hossa na GPW.
    W koncu bedzie mozna sporo zarobic na naszej bananowej, to co sie dzialo przez ostatnie pare lat to jakas katastrofa.
  • Re: Do inwestujemy. WIG20 Autor: ~Transek1975 [91.233.73.*]
    https://invst.ly/pfa9x

https://invst.ly/py1fp
  • Re: Do inwestujemy. WIG20 Autor: inwestujemypl [37.47.110.*]
    Te trzy wykresy nie niezmieniaja sytuacji nie ma wybicia z RGR dołem na WIG 20 wciąz powyzej 2000 pkt a do końca miesiaca jeszce mamy kilka dni .
    Jezeli jest rgr to 80% zawsze jest wybicie do wysokosci glowy. :)
    Bede szczesliwy jak wig20 w koncu zleci do 1850, bedzie mozna spokojnie zarabiac na naszej gieldzie.
    Czym szybciej spadnie tym lepiej po co sie ma meczyc kolejne lata i tak za dlugo juz trwa bessa na bananowej.
    Jeszcze -50 pkt i bedzie mozna kontynuowac dlugi trend wzrostowy na Wig20, a co za tym idzie na innych naszych indeksach.
    Oczywiscie beda straszyc przelamaniem, ale ja w to nie wierze.

https://invst.ly/pyvo0

[x]
MARVIPOL 1,80% 7,92 2025-11-06 16:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.