Od kilku tygodni pisałem tu, że wchodzę w JSW kto skorzystał z rady ten teraz śmieje się z perturbacji na Ropczycach. Po dzisiejszym dniu Ropki nawet jakby zbankrutowały to ja jestem daleko daleko do przodu.
Ale i tak Ropczyce będę trzymał.
Jak zwykle rozchwianie emocjonalne . Raz o 100 zł a teraz o bankructwie . Mogłeś sprzedać tego trupa po 40 i za wszystko wejść w to swoje JSW Tylko że wtedy pisałes bajki o hindusach i różnych innych tajemniczych rzeczach , że o cenie 60 zł już nie wspomnę.
Ależ Reniu, ja tylko się cieszę, że tak mi się poszczęściło! Cierpliwie czekałem aż JSW spadnie na 20 i cierpliwie poczekam aż Ropczyce będą po 60 cz 100. Łatwo jest teraz pisać, że trzeba było to albo tamto ale jak ja wchodziłem w JSW po 19 zł to większość pisała, że spadnie na 5 zł. Nie martw się na Ropczycach też będzie pięknie! Choć to tylko kilka procent mojego portfela.
Połową kapitału już przedwczoraj wyszedłem ale dzisiaj znów wchodzę (jeśli będzie zjazd z mocnym wyhamowaniem). Jest lekka panika i trzeba to wykorzystać. Przy trendzie bocznym i takiej płynności można kupować i sprzedawać. Jeśli spadnie poniżej 20 to będzie to mega okazja i sporo dokupię.
Reniu to foto z mojego okienka z rachunku maklerskiego. Jest na portalu zapodaj.pl więc nic nie grozi. Jak nie masz zaufania to nie ściągaj zdjęcia ale od samego wejścia w link nic się nie stanie.