• Kurs ferro na koniec 2020 ile I dlaczego Autor: ~mini24 [31.178.135.*]
    Jak obstawiacie ten rok tj. Cenę na koniec oraz maksymalna I minimalna w trakcie roku? Ja myślę że minimum to 14.50 maks 23. Zamknięcie na koniec roku 20. Myślę że spółce na plus będzie sprzyjał rozwój geograficzny umiarkowanie rosnąca gospodarka w tym Budowa nowych mieszkań plus remonty. Poza tym myślę że spółka przyciągnie nowych z uwagi na politykę dywidendowa oraz na plus środków z ppk. Pozdrawiam I życzę udanego inwestowania
  • Re: Kurs ferro na koniec 2020 ile I dlaczego Autor: ~eneja [85.128.109.*]
    Przy światowym krachu, który musi przyjść w tym roku, to jak 12 zł utrzyma to będzie sukces.
  • Re: Kurs ferro na koniec 2020 ile I dlaczego Autor: ~bartek [89.64.20.*]
    hejka, wg mnie patrzac na skazniki to spka ma min 30% potencjalu do gory aby p/e = 10.

wiec 20-25pln to fair value, czy zobaczymy? zalezy tylko w wylacznie od:
    - przeplywu kapitalu na gpw - ofe/ppk/tfi...
    - sentymentu

• Re: Kurs ferro na koniec 2020 ile I dlaczego Autor: ~Piotr [185.13.106.*]
    Przez kolejne kilka lat będą mocniej inwestować. Może to się nie podobać niektórym posiadaczom akcji. Ale jak przyjdzie hossa w końcu to będzie to mało istotne
  • Re: Kurs ferro na koniec 2020 ile I dlaczego Autor: ~aleks [31.130.96.*]
    Napewno jest to jedna z już niewielu spółek na GPW ze zdrowym bilansem bardzo dobrymi wynikami i ciągle niskim P/E. BOŚ podaje cenę docelową 17,8zł, troche konserwatywnie z uwagi na koszty implementacji strategii w przyszłym roku ( podają ze jakieś 5-6 mln zł)
[x]
FERRO 0,98% 31,00 2025-09-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.