• I znów przełożone ... Autor: ~Mietek [188.146.98.*]
    Powiem już chyba do tego przywykłem ale podskocze na dniach tez do prokuratury w wawce i zglosze sie jako poszkodowany o tyle dobrze, ze nie zrobili tego na bezczela w nowy rok.
  • Re: I znów przełożone ... Autor: ~bo [94.5.232.*]
    Ja jestem cierpliwy i spokojnie sobie czekalem, ale ta monotonia powiadomien sklania mnie do tego samego.

Jakkolwiek, zastanawia mnie to ze nie zmienia sie wpis w KRS o zarzadzie I wspolnikach w Krezus Energia Wiatrowa ( ost aktual danych 2019.11.18)

Nie sadzicie, ze skoro (podobno) CFI zmienilo status dla Krezus SA na spolke holdingowa to powinni to odwiesic o ile by sie wkoncu te raporty posypaly jak nalezy. No ilez mozna czekac?
  • Re: I znów przełożone ... Autor: ~Okił [5.173.41.*]
    Masakra oblicze polskiego GPW bananowe towarzystwo oszustów wiszą mi 150 tys złotych i to już trwa rok
  • Re: I znów przełożone ... Autor: ~Kolombo [5.173.41.*]
    Wogóle nie ma podstaw by walor był zawieszony , Wałki na URSUSIE i co upychają gniota ulicy
  • Re: I znów przełożone ... Autor: ~Ben [89.64.42.*]
    W finansach jedno wynika z drugiego ale i tak nie rozumiem sytuacji . Zapewne nie mogą odwiesić dopóki sytuacja nie będzie klarowna . Firma nie ogłasza bankructwa czyli możliwe, ze jakieś pieniądze są.. Pytanie jakie warunki prawne blokują odwieszenie.? Przecież wiele firm ma sprawy sądowe w aspekcie finansów a funkcjonują na GPW . W każdym razie odwieszenie w sytuacji klarownej sytuacji może wzmocnić spółkę natomiast w niepewnej może pogrążyć . W zasadzie dla udziałowców lepszy jest pierwszy wariant.
[x]
KREZUS 0,00% 0,56 2018-12-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.