• 0,50 zł na akcję ? Autor: ~Ig [31.1.158.*]
    Prezes, rada nadzorcza...zmiany personalne. Jakościowo widać różnicę gołym okiem.

Wiecie co mi się marzy..? Realizacja odwołanych prognoz !!! Tylko tyle, na początek.
    ====================================================================
    Prognoza na rok 2018 przewiduje osiągnięcie następujących wartości:
    • Przychody netto ze sprzedaży - 9 450 000 zł;
    • Zysk brutto - 2 365 000 zł.
    =================================================
    0,50 zł na akcję ? Stać was na to. Tylko nie dajcie sobie odbić tej spółki przez poprzedników.

Pytanie. W co gra Dzietczenia Krzysztof. I dlaczego przeciw dobrej zmianie. Tradycyjnie zobaczymy.
    Będzie ciekawie.
  • Re: 0,50 zł na akcję ? Autor: ~zxc [89.64.12.*]
    Zmiana była potrzebna (a przynajmniej solidne porządki) ale czy będzie dobra to się okaże. Jak wam tu uruchomią drukarnie to będziecie walić w pieluchy. Nie życzę tego ani sobie ani innym, ale póki co to nic nie wiadomo, niczego nie powiedziano. Na razie mamy inne nazwiska na liście płac.
  • Re: 0,50 zł na akcję ? Autor: ~Fanpan [37.47.201.*]
    Jestem jedną z osób ,która przyczyniła się do zmian w firmie. Teraz oczywiście nie jestem insiderem i już wpływu na spółkę nie mam. Ale uważam że nawet jakby zrobić emisje 10 mln akcji to by się nic nie stało. Oczywiście z prawem poboru lub bez ale z blokada na 2-3 lata. Jeśli to miałoby być znaczącym krokiem do rozwoju spółki to czemu nie.
    Dnia 2019-12-29 o godz. 12:19 ~Fanpan napisał(a):
    > Jestem jedną z osób ,która przyczyniła się do zmian w firmie. Teraz oczywiście nie jestem insiderem i już wpływu na spółkę nie mam. Ale uważam że nawet jakby zrobić emisje 10 mln akcji to by się nic nie stało. Oczywiście z prawem poboru lub bez ale z blokada na 2-3 lata. Jeśli to miałoby być znaczącym krokiem do rozwoju spółki to czemu nie.

Czyli na wszelki wypadek żebyś w razie czego nie czuł się delikatnie mówiąc "wykorzystany" mówisz nam że dodruk jest ok. No gratuluję podejścia
    A dlaczego nie - jeśli w przyszłości miałby to przynieść korzyści? Może ty szukasz zysku tu i teraz . Ale ja jestem inwestorem długookresowym nastawionym nie na 10-20% zysku tylko w setkach. Z obecnym prezesem i zarzadem spółki jest to możliwe.
    Jeszcze nie słyszałem żeby drukarnia mówiła że robi dodruk po to żeby spadło. Jednak rzadko kiedy po czymś takim jest jakiś sukces, natomiast prawie zawsze kurs zaczyna nurkować. Ty będziesz sobie czekał ze swoją średnią na 60 groszy żeby wyjść na 0 a Twoi "zbawiciele" będą robić kolejne kółeczka coraz niżej. Długoterminowy? To już chyba jesteś. Jak wielu którzy nie potrafią sprzedać papiera, nawet ze stratą.
    Pomyliłeś się. Średnia mam znacznie niższa i w każdej już chwili mógłbym wyjść przynajmniej na zero. Ale nie po zmienialiśmy zarzad aby pozbywać się akcji. Jeśli firmę trzeba doinwestować to trzeba to zrobić aby spółka pozyskiwała nowe zamówienia.
  • Re: 0,50 zł na akcję ? Autor: ~up [95.160.159.*]
    Tu ewidentnie są 2 obozy które mają ponad 53% akcji. Jak zacznie się walka między nimi to kurs nie zatrzyma się na 1zl.
    A ci co przejęli spółkę to chyba nie po to aby stracić? Sami przecież mają sporo akcji.
  • Re: 0,50 zł na akcję ? Autor: ~zxc [37.47.213.*]
    pytanie czy jest o co walczyć co ma ta spółka takiego
    Spółka na ten moment nie ma nic, ale była łatwym do przejęcia podmiotem. Niski kurs papiera + jego nie wielka ilość + kilku pożytecznych inaczej, pozwoliło komuś tanio objąć podmiot który wymaga znacznie większych nakładów czasu i pieniędzy przy tradycyjnym wprowadzaniu na parkiet. O to była walka. Teraz musimy troszkę poczekać na informacje jakie fikołki będzie robił nowy właściciel. Może zaskoczy, może wydy ma. Tradycyjnie, poczujemy.
  • Re: 0,50 zł na akcję ? Autor: ~zxc [37.47.252.*]
    to czy cos ma czy nie to sie niebawem okaze
  • Re: 0,50 zł na akcję ? Autor: ~lg [89.151.33.*]
    "Może zaskoczy, może wydy ma. Tradycyjnie, poczujemy. "

To, to, to właśnie...ciekawostka !
    Prezes w znajomych na fejsie ma Bogusława Bagsika.

Faktem jest że spółkę przejęli ludzie którym z życiorysów wynika, że potrafią (?) robić kasę.
    Mam nadzieję.

• Re: 0,50 zł na akcję ? Autor: ~up [95.160.159.*]
    Dnia 2019-12-30 o godz. 21:46 ~lg napisał(a):

> To, to, to właśnie...ciekawostka !
    > Prezes w znajomych na fejsie ma Bogusława Bagsika.
    >

he he dobre, ob-lukałem, że ma również w znajomych A. Gąsiorowskiego! No, no coraz ciekawiej....

• Re: 0,50 zł na akcję ? Autor: ~lg [89.151.33.*]
    Bohaterowie o których rozmawiamy. Ciekawe.
    https://www.youtube.com/watch?v=mXCSOm_vrc8
[x]
ONE2TRIBE 7,20% 0,27 2025-11-19 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.