• A jak w piątek też urośnie? Autor: ~multimulti [5.184.45.*]
    To wtedy będzie znaczyło, że tu nie o odpisy podatkowe rzecz się miała.
    Tylko, że komuś zależy na akcjach Jujubee.
  • Re: A jak w piątek też urośnie? Autor: vacarius [77.252.62.*]
    Dnia 2019-12-25 o godz. 09:57 ~multimulti napisał(a):
    > To wtedy będzie znaczyło, że tu nie o odpisy podatkowe rzecz się miała.
    > > Tylko, że komuś zależy na akcjach Jujubee.

Nie sadze aby ci ci brali po 5-7 oddawali chętnie ze stratą. A my stara gwardia też nie oddamy bo jesteśmy tu dla o wiele większych zysków.
    Piątek może zaskoczyć troli spadkowych, tych wszysctkich wielkich analityków, którzy nie wiedzieli ze po 2,5 trzeba brać. Bo możemy przebić 7 zł tak jak w poniedziałek 5 na samym otwarciu.
  • Re: A jak w piątek też urośnie? Autor: ~Andre [46.134.84.*]
    Zrobia strate bo to sie oplaca zjazd ma 4 zl
  • Re: A jak w piątek też urośnie? Autor: -dareczek- [5.173.160.*]
    W piątek już nie można skorzystać z odpisu.Ostatnia sesja była w poniedziałek.
    Dnia 2019-12-25 o godz. 11:37 -dareczek- napisał(a):
    > W piątek już nie można skorzystać z odpisu.Ostatnia sesja była w poniedziałek.

No to po ptokach. Zapłące więcej podatku. Bo nie było jak w poniedziałek na chwile sprzedać. A nie chciałem aby to była moja wina ze nie zostało na 7zł.
    Są dwa dni sesyjne na rozliczenie transakcji.Czyli dwie ostatnie sesje to już jest następny rok.Jeszcze może masz straty z lat ubiegłych.Dobre info na kopalni weszło.
    Moja rodzina chciała abym sprzedał ze stratą 20k został przegrywem i uciekł z giełdy. Teraz rodzina chce bym sprzedał z zyskiem 10k i uciekł z giełdy. I nadal wiódł zywot biedaka i robola.
    A ja zostanę i zostanę milionerem na złość rodzince. haha
  • Re: A jak w piątek też urośnie? Autor: ~outsider [217.99.186.*]
    Ja tez.
    Mam tak samo.Bo wszyscy znajomi i znajomi znajomych potracili takie słyszę teksty.Już nie wspomnę o tym że podobno jestem hazardzistą..A ja biorę z dołków i czekam.Nie napalam się,nie ruszają mnie wahania.A jak rano wstaje do roboty to żyje nadzieją że kiedyś pozostanie praca tylko złym wspomnieniem.To jest psychologia kapitalizmu aby bycie robolem przechodziło z pokolenia na pokolenie.A w Polsce nas sprzedali zagranicznym korporacją i teraz trzymają bata strasząc że na wszystkim się traci a pewna praca niewolnicza to najlepsza alternatywa
    Dnia 2019-12-25 o godz. 13:33 -dareczek- napisał(a):
    > Mam tak samo.Bo wszyscy znajomi i znajomi znajomych potracili takie słyszę teksty.Już nie wspomnę o tym że podobno jestem hazardzistą..A ja biorę z dołków i czekam.Nie napalam się,nie ruszają mnie wahania.A jak rano wstaje do roboty to żyje nadzieją że kiedyś pozostanie praca tylko złym wspomnieniem.To jest psychologia kapitalizmu aby bycie robolem przechodziło z pokolenia na pokolenie.A w Polsce nas sprzedali zagranicznym korporacją i teraz trzymają bata strasząc że na wszystkim się traci a pewna praca niewolnicza to najlepsza alternatywa

A doradzają mi to ci którzy też wlażli na giełdie i są sporo w plecy. Ich jedynym mążeniem jest tylko wyjść na plus. A ja nie po to wchodziłem na giełdę by wyjść na plus. Bo dla 10k to bym wcale nie wchodził na giełdę tylko kupił se więcej monet. Bezstresowy zarobiek mam z monet od lat. Bo ogólnie podrożały. Ale zamiast monet mogłem kiedyś kupić se akcje CDRu za 1zł.
    Za akcje Juju będziesz mógł całkowicie oddać się swojej pasji zbierania monet.Najwspanialsze jest robić co się lubi i jeszcze na tym zarabiać
    Dnia 2019-12-25 o godz. 13:45 -dareczek- napisał(a):
    > Za akcje Juju będziesz mógł całkowicie oddać się swojej pasji zbierania monet.Najwspanialsze jest robić co się lubi i jeszcze na tym zarabiać

To już raczej nie jest moja pasja. Teraz moim mażeniem jest kupić 5% akcji jakieś spółki gamingowej i pokierować ich jakie gry maja robić. Jujubee już nie kupie bo tu dopiero zarobie na kupno innej spółki.
    Znalazłem sobie spółkę która ma szansę na podobną jazdę kursu do góry i tu wlazłem. Choć trochę za wcześnie.
    A teraz jestem przekonany jak nigdy wczesnej siedząc tu ze tu będzie jazda. Bo Jujubee zmienia swoje oblicze. Ze spółki która robiłą same gnioty poza Realem na spółkę która zrobiła świetny gamepley. Zawsze wiedziałem ze w pracownikach Jujubee jest potencjał. Bo sam studiowałem informatyke wiem ze technicznie potrafią zrobić gre lepszą niż poziom gier 11bitu. Tylko nie zawsze coś bardziej skomplikowanie sprzedaje się lepiej. W sztuce tez tak jest ostatnio cały interet się smieje ze obraz z linią na niebiesko sprzedaby za 43 miliony a wiele lepszych nikt za 100dolców nie chce.
    link
    Już Hitler widzą przegraną mówi ze następne pokolenie Niemców zrobi z Polaków niewolników tylko zamiast wojska użyje broni ekonomicznej.
    Dnia 2019-12-25 o godz. 13:41 -dareczek- napisał(a):
    > Już Hitler widzą przegraną mówi ze następne pokolenie Niemców zrobi z Polaków niewolników tylko zamiast wojska użyje broni ekonomicznej.

Puki co to Polacy robia z Niemców niewolników. Niemcy płacą składki do UE na socjal PISu. I jeszcze mają Tuska nad sobą. Polacy rządzą jak nigdy. No chyba ze to państwo Lechitów to fakt.

link
  • Re: A jak w piątek też urośnie? Autor: ~Adi [185.44.218.*]
    Vacarius jestem tego samego zdania jestem 98% na plus a mam nadzieje na 980% i nie jest to niemozliwe. Ja juju trzymam do oporu i w pon mialem gdzies te skoki kursu. Jeszcze bedzie i 7 i 9 i wiecej i nie ma sie co podniecac. Z kolejnych inwestycji to ciekawie wyglada ecc games, co o tym sadzicie?
[x]
JUJUBEE -6,72% 0,56 2026-05-28 16:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.