• A społeczność sobie rośnie. Autor: ~multimulti [5.184.45.*]
    Spółka wszędzie coraz bardziej popularna. Teraz jeszcze dobry raporcik IVQ19 - jazda znowu 100% do góry.
  • Re: A społeczność sobie rośnie. Autor: ~multimulti [5.184.45.*]
    Spekuła się po świętach rzuci. i znowu będą naganiać, że to spadnie itd. Fakt jest taki, że tu korekty były - ale wszystkie po drodze w locie na księżyc. Dark Moon porównywany jest przez specjalistów do Frostpuna 11 Bit. Im też nikt nie dawał szansy.
  • Re: A społeczność sobie rośnie. Autor: ~Adi [185.44.218.*]
    Tu wszystko jest trafione w DM, pomysł, fabuła, grafika, muzyka bedzie dobrze. O juju zrobilo sie glosno na maxa a tak naprawde nawet ich marketing nie ruszyl. Taki jest swiat gier, najwieksi tak mieli zobaczcie mojang z minecraft niby badziewie ale jakie, jaka popularnosc. Prawda jest taka nie ma takich gierek duzo jak dark moon dlatego jestem pewien ze beezie to hicior. A real 2 spokojnie przebije iloscia sprsedanych egz czesc1. Ludzie chca rzadzic swiatem i realizowac swoje skryte pragnienia a to im daje realpolotics.
  • Re: A społeczność sobie rośnie. Autor: vacarius [77.252.62.*]
    Dnia 2019-12-26 o godz. 11:47 ~Adi napisał(a):
    > Tu wszystko jest trafione w DM, pomysł, fabuła, grafika, muzyka bedzie dobrze. O juju zrobilo sie glosno na maxa a tak naprawde nawet ich marketing nie ruszyl. Taki jest swiat gier, najwieksi tak mieli zobaczcie mojang z minecraft niby badziewie ale jakie, jaka popularnosc. Prawda jest taka nie ma takich gierek duzo jak dark moon dlatego jestem pewien ze beezie to hicior. A real 2 spokojnie przebije iloscia sprsedanych egz czesc1. Ludzie chca rzadzic swiatem i realizowac swoje skryte pragnienia a to im daje realpolotics.

Nie dość ze zostanę milionerem to jeszcze podbije swiat w Realu2 haha
  • Re: A społeczność sobie rośnie. Autor: ~ktoś [80.238.77.*]
    ciągle te same niki ubranych piszą jak to dobrze. Wy jesteście tylko podażą.
    Ktoś się tu zapędził i został na dłużej. Ubrał się w DD i narzeka. HAHAHA.
    Nie przeszkadzaj poważnym inwestorom debatować o poważnych inwestycjach i o dużych pieniądzach. To cię przerasta. Wracaj na DD sobie tam pomarzyć. HAHAHA!
    To, że pisałem o DD i porównałem do JJB nie znaczy że tam mam akcje. Mam gotówkę. Obecnie zastanawiam się nad kupnem Jujubee po 3,30zł, ale mimo takiej korekty bardziej przemawia do mnie inwestycja(tutaj spekulacja) w inną spółkę o wysokiej wartości, a niskiej cenie. Nie zdradzę jaka dopóki nie kupię, bo nie chcę konkurencji podczas kupowania.
    Jest takie motto: " Korzystaj z szaleństwa, ale nie bierz w nim udziału". Czyje to motto?
    Ja skorzystałem. Ty bierzesz udział.
    Dnia 2019-12-26 o godz. 13:52 ~ktoś napisał(a):
    > To, że pisałem o DD i porównałem do JJB nie znaczy że tam mam akcje. Mam gotówkę. Obecnie zastanawiam się nad kupnem Jujubee po 3,30zł,

Najpierw musisz znaleźć frajera który ci sprzeda po 3,3. Gdy wszyscy dobrze wiedzą ze kurs był ponad 7 i znów będzie atak na 7zł.

"Najpierw musisz znaleźć frajera który ci sprzeda po 3,3. Gdy wszyscy dobrze wiedzą ze kurs był ponad 7 i znów będzie atak na 7zł."
    Znajdzie się i wydaje mi się, że to Ty nim będziesz. Najbardziej uparci najwięcej tracą.
    Dnia 2019-12-26 o godz. 14:04 ~ktoś napisał(a):
    > "Najpierw musisz znaleźć frajera który ci sprzeda po 3,3. Gdy wszyscy dobrze wiedzą ze kurs był ponad 7 i znów będzie atak na 7zł."
    > Znajdzie się i wydaje mi się, że to Ty nim będziesz. Najbardziej uparci najwięcej tracą.

Już nie jeden kolaż liczył na moje akcie poniżej 2zł i dlatego nie kupił po 2,4 gdy ja se dokupowałem.
  • Re: A społeczność sobie rośnie. Autor: ~Adi [185.44.218.*]
    Ktos marzy aby na DD mu wzroslo do 1,60
    Dnia 2019-12-26 o godz. 14:23 ~Adi napisał(a):
    > Ktos marzy aby na DD mu wzroslo do 1,60

kułeczko mu nie chce wejść a tym gniocie DD z którego miałby 50zł zarobione haha
    Ktoś się dalej zapędza cytując klasyków. Klasycznie rzecz biorąc to już jesteś 100 % w plecy. Za miesiąc albo wcześniej to już będziesz w plecy 300 %. 10 zł to tylko kwestia czasu. Nawet szybciej nić myślisz. Tutaj na prawdę komuś zależy na akcjach.
    Pamiętaj: "Gdy fala opada, wtedy dopiero okazuje się, kto pływał nago".

[x]
JUJUBEE -6,72% 0,56 2026-05-28 16:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.