• No i stało się... Autor: libra314 [188.147.50.*]
    ani w jedną ani w drugą stronę jak widać nie idzie. Ciekawie nie? Mało kto z was widać wie o co chodzi? Technicznie? Kto się zna? Z tego jak widzę to więcej tzw fach-menów. 10% z was ma pojęcie o AT a 90% bo kolega powiedział że brać bo ja biorę>A ilu z was wierzy, że macie jakikolwiek wpływ na kurs pisaniem na forum.?????
    I co teraz?
    Ilu z was zadaję sobie to pytanie, bankrut czy może jednak nie?????????
    A może jednak sprzedam bo może wezmę po 0,30?
    A może jednak nie? A po 1zł sprzedam?
    A może ten kolo czy buaha jednak mają rację?
    A może nie?
    I co???? I tu kur.. żaden z was nie patrzy na fundamenty, tylko na to co piszę.
    Takie z was widać inwestorzy.

• Re: No i stało się... Autor: ~Akcjonariusz [83.23.236.*]
    A Ty Libra co uwazasz? Podziel sie z nami swoja opinia mistrzu. Piles cos dzisiaj? ;)
  • Re: No i stało się... Autor: ~Libra314 [188.146.58.*]
    Mistrzem nie jestem i nie będę. A skoro tu jesteś i pytasz to świadczy o Tobie.
    A Ty tu po co jestes?
  • Re: No i stało się... Autor: ~Libra314 [188.146.58.*]
    W którym momencie jesteś??? Kolega mówił żeby kupić czy może kupiłeś bo taka wola!???? Po co trollujesz?
    Cos ewidetnie poszlo nie po Twojej mysli albo po prostu zachlales,nie martw sie ,bedzie dobrze.
  • Re: No i stało się... Autor: ~Kolo [31.60.235.*]
    No widać z wywodów libra ze na AT nie zna się zupełnie i może o to ma do siebie żal? Bo niestety Ci co się choć trochę znają to doskonale widzieli górkę i dystrybucje - o czym nawet było pisane...niestety na giełdzie fundamenty maja średnie znaczenie ( tez przez 10 lat inwestowałem patrząc głównie na nie...) jednak bardziej liczy się spekulacja i AT ( jeśli ktis chce mieć wyższe zyski )...kurs powinien jeszcze wrócić na wyższe poziomy choć póki co sygnałów ku temu nue ma...
  • Re: No i stało się... Autor: ~Libra314 [188.147.40.*]
    Ty Kolo mi będziesz mówił o At. Haha. Jeczysz na forum i wieszczysz 30 groszy o dawna. I co? Kompromitujesz się każdym wpisem. Na wykresie nie ma opcji na 30 gr. Jak byś się znał to byś widział. Trollujesz bo jesteś trollem i nic tego nie zmieni. Moja średnia jest dużo dużo niżej i nic z moich założeń co do firmy się nie zmieniło. Za jakiś czas przypomnę Ci jak żeś robił z siebie pajaca na forum.
    I jeszcze jak twierdzisz że na NC fundamenty nie mają znaczenia to szkoda z Tobą gadać. Zbyt inteligentny to Ty nie jesteś jak widać. Bez odbioru.
  • Re: No i stało się... Autor: ~Kolo [31.60.235.*]
    Oj widać żal D ściska naganiaczu...no niestety tracić musi ktoś by zarabiał inny
    Czytaj ze zrozumieniem trollu. Widać nawet tego nie potrafisz. Tracić haha. Czekaj na 30gr. Może ktoś Ci sprzeda. Co za gimbaza tu przypełzła.
[x]
PLGROUP 3,55% 0,29 2025-06-03 15:05:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.